2.9.09

PRO CYCLING DOPING DOPING

Els amics de la Vuelta a España tenen clares dues coses:
1.- Que els tarragonins anem faltats de microcredits: llame ahora i tendrá 2000 euros pagando en comodos plazos hasta reembolsar el doble 5 años después.
2.-Que a Tarragona tothom pot aparcar on li roti, sense por als agents de mobilitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A Tarragona, alguns poden aparcar a on els hi roti, sense por als agents municipals, només cal ser amic dels que manen aquí “i a n’alla”, o sinó, que consultin la llista que tenen els “guribanus” a la carpeta.

albertf ha dit...

només cal mirar davant del mercadona de vidal i barraquer, que allí la cosa encara és pitjor.

Anònim ha dit...

Si ho fa tothom perque no ells tambe?
El problema es la permisivitat.Com ningu diu res dons maniga ampla per tots.Segur que els del hotel els hi diuen..."podeu deixar el bus aqui que no us diran res..."
Per cert molt colocar pilonets davant del opencor i ara es pitjor , perque com no poden pujar a l´acera dons ocupen un carril de transit.

Xavi_TGN ha dit...

Com el Casc Antic res, home: aquí a més tenim la gresca i diversió de que l'atac dels ferotges homes-multa és indiscriminat i imprevisible: igual dissabte vespre tothom qui vol (prioritat pels BMW) aparca on li rota, com un dimarts a les 11h del matí foten a multar totes les motos que hi ha ordenadetes sobre una vorera ampla i on s'hi deixen les motos desde fa anys...

No ens queixem, que per emocions no serà!

Club Atletisme Tarragona ha dit...

L'altre dia vaig veure un "peaxo" mercedes negre, passejant-se pel camp de mart !!!!!