22.9.09

TAP

Aquí va una nova i agosarada col·laboració de Jordi Sanvisens, en aquest blog no ens agrada entrar en temes personals, ara bé en tractar-se aquest d'un post simpàtic sobre un popular personatge públic hem decidit publicar-lo. De bon rollo!

Tot i haver estat diversos anys al capdavant de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de TGN, Agustí Mallol va demostrar durant la 30a Peonada Popular, que ha ha oblidat moltes pautes en quant a reciclatge i neteja de la via pública.
En aquestes instantànies és enxampat 'IN FRAGANTI' llençant el tap de plàstic de l'ampolla d'aigua que es repartia al final de la cursa a la zona del Serrallo, tot i haver diposat l'Ajuntament de diversos contenidors al seu efecte. No és ni de lluny el millor exemple que podria donar un ex-regidor de Medi Ambient, però no deixa de ser una Mallolada més, seguint el seu extens curriculum.

Fotos i text de Jordi Sanvisens, a qui agraïm la col·laboració.

8 comentaris:

SanviTGN ha dit...

Me pelaràn....

Cèsar Llamborda ha dit...

L'home té prou sentit de l'humor, Sanvi !

Anònim ha dit...

Ah! ja ho veuen!

Anònim ha dit...

Aquest "Caguetes" no s'hauria de morir mai!

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Qui ho diu, que és en Mallol? En que us baseu, si està d'esquena? Teniu alguna pista, per a sospitar que és ell?

JB & CC

J.Sanvisens ha dit...

Home....primer que el vaig veure de cara i el vaig saludar, i després que a TGN no hi ha ningu més que pugui portar aquesta samarreta, o tu te la posaries al Serrallo una samarreta vermella que posi A. Mallol?

Anònim ha dit...

J.Sanvisens, no ho sé, no ho sé. Jo no n'estic tant segur. I si fos un "doble" pagat pel Partit Populart de València, posem per cas? Eihn?
Ara que, aseblar-s'hi, se l'hi assembla un culló!
A més a més, el brètol, perdó, volia dir el rètol de l'esquena, és una pista no ens ha passar per alt. Ets una àliga, Sanvi.

JB & CC.

Anònim ha dit...

sisi, quin personatge... jo, el veia amb el seu cotxe vermell sense posar-se el cinturó, però mala sort no hi havia mai cap urbanu a la vora per multar-lo, vés quina cosa!