18.9.09

MESSI CULTURAL FINS 2016

L'entrenador del Barcelona, Josep Guardiola, s'ha congratulat perquè l'entitat catalana firmi aquesta tarda la renovació de contracte de Lionel Messi. El jugador blaugrana rubricarà l'ampliació del seu compromís amb el FC Barcelona fins al 2016, un any en el qual fitxarà pel Nàstic, arribant així, fàcilment, a la nostra cita tarragonina amb la cultura. Celebrem la coincidència i augurem molts èxits a totes les parts implicades.
Foto: el Messi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿???????????????

Anònim ha dit...

1. L’empresa Tecnigenia, administrada pel Sr. Francisco Luengo i amb un sol treballador (ell mateix) va facturar a la Candidatura 148.706 euros per diversos conceptes que després subcontractava a les empreses Evolutt, Exxito i Direct Serveis entre altres. Les empreses subcontractades mai van aportar les factures per aquests treballs. Tots aquests moviments es van posar en marxa abans de que es constituís formalment l’Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani 2017.

2. L’empresa Direct Serveis SCP, administrada per un familiar directe de la Secretària d’Organització de la UGT de Tarragona a l’època de Mario Rigau, Fe Teresa García Canalda, va facturar a la Candidatura un total de 24.204 euros (14.212 subcontractats per Tecnigenia) en concepte d’organització d’events.

3. L’empresa Services Solution Providers, administrada pel Sr. Francisco Luengo, va facturar a la Candidatura 38.995 euros per conceptes desconeguts. Aquesta empresa havia contractat a l’exregidor de CiU Agustí Mallol entre els dies 27 de Juliol de 2007 i el 30 de Juny de 2008. Aquesta empresa va iniciar el seu expedient de liquidació el passat 10 de Juny de 2009.

4. L’empresa Técnicas Reunidas va establir un consorci amb Tecnigenia per l’elaboració del Dossier de la Candidatura que es va adjudicar sense concurs públic per import de 515.300 euros, dels quals un 10% corresponien a Tecnigenia (51.530 euros) que només comptava amb un treballador, el Sr. Francisco Luengo.

5. Tecnigenia va publicitar uns treballs al nord d’Algèria pel Port de Tarragona a la seva web, avui suprimida, que van ser desmentits per aquesta institució a aquest diari.

6. El President i Vicepresidents de la Candidatura es van assignar uns sous mensuals (900 euros pel President executiu i 700 euros pels Vicepresidents) que estaven taxativament prohibits pels estatuts de l’Associació.

7. Cap de les contractacions de la Candidatura es van regir pels principis de la Llei de Contractes del Sector Públic 30/2007 que regula aquest tipus de contractes.

8. Arran de les informacions publicades el mes d’Agost de 2008 la Candidatura va emetre un comunicat titllant-les de difamacions i calúmnies i anunciant accions legals per mitjà d’un prestigiós bufet d’advocats, però aquestes accions legals mai s’han produït.