4.8.08

LA FEBRE DE LA ZONA VERDA

Impregnats com estem de zones verdes a la ciutat, és un honor presentar-vos la primera zona verda de la Part Alta, estratègicament ubicada a la Plaça del Rei:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs aviat ho trobareu tota mena de trunyos alla mateix

BLAS ha dit...

Esto supuestamente el dueño del restaurante ha cortado el arbol,PLATANER,para ampliar la terraza .Esto tendria que estar penalizado en CARCEL
ARRIBA ESPAÑA

Pep ha dit...

a tarragona falta molta zona verda. Això no sé si tindrà solució algun dia

Anònim ha dit...

Zona verda no vol dir zona sense ombra!!!!!! el consistori del garrulisme en els darrers 6 anys ens deixa una claveguera municipal, inundant un dels passos entre els ponts del ctra, valencia i pont del Joan XXIII pujan el riu a la dreta, no nomès es lode de merda sino que la pudor que fot atrau tot tipus de mosquits i de mosques, quan algun nen pateixi les conseqüencies vindrà el diari de la ciutat a dir que no passa res... Tarragona en Zona Verda es Zona Merda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si algun dia em cago al mig de la rambla nova que ningú em digui res...l'ajuntament ho està fent i aquí ningu fa res!! molts ministeris, conselleries i departaments de Medi Ambient poblats de ignorants i mallolets...es el que hi ha i a les properes ereccions espero que molts es quedin sense feina!!!

Anònim ha dit...

el riu no l'arreglen perque es un obra executada per CIU - encara que
Montilla la va inagurar abans d'acabar per 4a o 5a vegada. Per sortir a les fotos i als diaris i fer-se propaganda son els primers, per currar i fer coses que ho facin les associacions i altres sectes de la ciutat.

Anònim ha dit...

i els caminets del francolí, quan pensen arreglar-ho? quan algun del consistori faci sport? seia un milagro!!!!!

Anònim ha dit...

Entrenar per aquesta pista d'obstacles em fa més fort per competir fora de la ciutat foradada. Quan hi ha activitats esportives a Tarragona no les faig així no colaboro amb els que surten a la foto dels bolletins oficials del ajuntafem

la pasionaria ha dit...

Ha cortado el arbol para colocar mas mesas en la terraza? El arbol era un ser vivo.Esto no esta castigado por la ley.Como puede ser que el Ayuntamiento ha hecho la vista gorda? quien es el responsable?