25.8.08

LA GRAN GRADA DE LA FESTA

Amablement algú va decidir posar un senyal que diu NO MIRAR A LA DRETA. Sens dubte que la idea és bona, ja que l'equipament de la dreta deu anar ja pels 30.000.000 d'euros i encara no sabem per a què serveix.
De moment sembla que la gran utilitat de tot plegat és fer unes graderies supletòries i intel.ligents cara els actes de les festes populars de la ciutat.
Llàstima que, malgrat tot, aquestes graderies ja estan malmeses...


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquestos esglaons, a quin tot a 100 els venen?.

Joan ha dit...

El problema és saber qui pagarà la factureta pendent...

Anònim ha dit...

¿Dónde están los 30 millones? Enterrados en ese monstruo de cemento y de vacíos. Un desprecio para los causantes de semejante desgracia.
Jaime

Oriol ha dit...

No fa res que es nou i ja esta destrossat. Anem així...

Anònim ha dit...

Car i mal fet. Es demanaran responsabilitats. És què, darrerement, tota obra pública a Tarragona arriba just per a fer la inauguració, i al dia següent, rajoles trencades o que ballen. I nosaltres pagant i votant els responsables!

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Disculpeu, però em sembla molt fort que passi aquest atracament a la ciutat. No sóc de Tarragona, però hi visc, per tant me l'estimo. No sé com els ciutadans no fan pinya i es manifesten per aquest amiguisme-lladronada a costa dels ciutadans. No es demenarà responsabiblitats? No anirà algú a la preso? Estarem endeutats durant 35 anys. Si no és així, i ara generalitzo, a Tarragona hi ha molts pelututs per callar. Déu meu!!!!

Una abraçada,