29.8.08

UN MECAGUN DELS GROSSOS

Què sents quan vas a un restaurant, menges fatal i et costa tot plegat un ull de la cara?
Quina cara poses quan vas a buscar els llibres del nen del col.le i et diuen el preu?
Què et passa pel cap quan dius al betziner: ple, i després t'anuncien el preu d'omplir el dipòsit?
I el rebudet del dentista, que et deixa fet pols i al damunt et buida el compte?Rabiosa actualitat apreta de valent amb les darreres dades sobre l'aparcament intel.ligent de la catedral: 31.000.000 d'euros.
Els ciutadans pagarem la factura amb aquella sensació d'alegria continguda i felicitat extrema, que fàcilment acabaria amb un MECAGUN dels grossos. (Però dels grossos, grossos!)

21 comentaris:

Anònim ha dit...

els xiquets del serrallo encara esperem local... i han d'altres que esperen aparcar el cotxe al parking de davant de casa.

La diferència? un ha costat un paston i estem esperant i l'altre no ha costat ni un duro i al ritme que van no costarà res, pq no ho faran.

Així van les coses a tgn.

Waipu Joan ha dit...

el meu dubte sempre ha estat el mateix: qui és el responsable i d'on sortiran els calers?
Les darreres notícies són esperpèntiques i vergonyoses. Si ja sembla intolerable la despesa aberrant, més lamentable és la indecència constructiva, estètica i inútil d'aquest projecte.

Anònim ha dit...

Disculpeu, però em sembla molt fort que passi aquest atracament a la ciutat. No sóc de Tarragona, però hi visc, per tant me l'estimo. No sé com els ciutadans no fan pinya i es manifesten per aquest amiguisme-lladronada a costa dels ciutadans. No es demenarà responsabiblitats? No anirà algú a la preso? Estarem endeutats durant 35 anys. Si no és així, i ara generalitzo, a Tarragona hi ha molts pelututs per callar. Déu meu!!!!

Una abraçada,

Anònim ha dit...

Asegura que el caso del aparcamiento ubicado en la Part Alta «es único», que «no encontramos ningún proyecto global» y que la capacidad máxima, en caso de que fuera robótico, «sería para 404 vehículos».

Anònim ha dit...

Per cert ningú ha parlat de les obres fetes al Serallo? Un altre exemple del morro consentit dels dirigents de la ciutat. És de massa, mira que arriben a fer-ho malament i amb tanta cara. Què fort! D'això parlarem més endavant.

Salut

Imperator ha dit...

Ahora si es verdad que nos jod..., cuando esta clase de gente que no representa a un barrio comienza a dar declaraciones como si fuéramos unos vecinos ignorantes y analfabetos. Todavía no se han dado cuenta algunos periodistas de algún medio de comunicación local . Definitivamente estamos hasta los mismos cataplines de todo este montaje político del partido socialista manipulando a sus BUF... del movimiento vecinal.SI señores hablo de la Part Alta y la manipulación del Parking Jaime 1.Esta noche Tottarragona sacara las declaraciones de un edil vecinal Señor Ballesteros se le esta terminando el mandato como Alcalde de Tarragona , por muchos puestos de trabajo quede a sus seres de confianza, al final todo esto pasa factura.

Santi ha dit...

Els calers sortiran dels nostres impostos. Una vergonaya aquest parking

El cocinero ha dit...

Que lo paguen los políticos y sus bufones por ser unos incompetentes

Anònim ha dit...

Hauq ue pedir responsabilidades politicas, economicas y penales a los caussantes de este tema y de lo demas se tiene que terminar la impunidad de los "nobles de este siglo que parece que estemos en la edad media ,,e instauraran si les dejamos el derecho de pernada la delicuencia de cuello blanco se manifiesta en gente que consigue nuestra confianza se suben al carro del poder y no se responsabilizan de nada todo con dinero publico ¿alguien pedira responsabilidades al Sr. Nadal este Sr. ofrecia por escrito con el menbrete municipal plazas a 18000euros o lo que es lo mismo 3.000.000 de pesetas
Alguien hara algo

Anònim ha dit...

a tots ens toca pagar multes per estacionar malament, ens toca respondre davant de la societat quan la cagues... per què no els responsables d'una despesa pública de tants milions?

Anònim ha dit...

Cito textualment el titular del diari més tarragona del 29 d’agost: “El polèmic pàrquing de Jaume I de Tarragona no serà intel•ligent i costarà set vegades més del que es preveia.” Doncs PERFECTE! És el reflex exacte. Està a la mida de les llumeneres (i dels seus caparrots) que van dissenyar aquest monumental bunyol i a la mida dels esplèndids sous (demostradament immerescuts) dels desvalguts mentals que van donar suport polític al projecte.

Albertus Magnus

IMPERATOR ha dit...

Ahora si es verdad que nos jode cuando esta clase de gente que no representa a un barrio comienza a dar declaraciones como si fuéramos unos vecinos ignorantes y analfabetos. Todavía no se han dado cuenta algunos periodistas de algún medio de comunicación local . Definitivamente estamos hasta los mismos cataplines de todo este montaje político del partido socialista manipulando a sus BUFONES del movimiento vecinal.SI señores hablo de la Part Alta y la manipulación del Parking Jaime 1.

Junta de l'Associació ha dit...

- Denuncia al Jutjat de les persones responsables d'aquest bony.
- Aparcament del Passeig de Sant Antoni.
- Solucions per l'aparcament dels veïns
- Consulta popular del veïnat de la Part Alta per decidir que cal fer amb el bony de davant l'antic escorxador.

Anònim ha dit...

Ja me direis quienes sois en la junta y a quienes representais porque, a quien quereis enga�ar,como es que os quereis mover,iros que no os queremos ni queremos gente que se deja manipular por el politico de turno

Anònim ha dit...

piensa el ladrón que todos son de su condición?

paco ha dit...

Los ciudadanos no queremos que ningún medio de comunicación manipule la forma de hacer el escrito para que los leyentes sepamos realmente que pasa, porque su diario MES TARRAGONA lunes 1 de SEPTIEMBRE del 2008 en titular pone vecinos de la part alta denuncian los desperfectos,esto es correcto y luego le quiero decir a la periodista o periodistas que realmente quien a denunciado los desperfectos son los vecinos que no tienen nada que ver con la avv part alta. Que la avv quiera hacer un comentario, bien. pero no demos a entender y me repito que ha sido a trabes de la avv part alta, porque NO...

Junta de l'Associació ha dit...

Paco, lamento que et sàpiga greu però les coses són com són. Evidentment que són els veïns de la Part Alta els que denuncien i, per això, la Junta de l'Associació de Veïns va lliurar, en el mes de maig/juny, una cinquantena de fotos a la Brigada Municipal. En la reunió de divendres a l'Ajuntament, sobre l'aparcament de Jaume I, l'Alcalde es va comprometre a que la Brigada revisi i repari bona part dels desperfectes denunciats. Mentres n'hi hagi, seguirem denunciant-los

COMISSIÓN DE LA JUNTA AVVCATEDRAL ha dit...

Paco estamos contigo y tienes todo el soporte de la comissión de la nueva junta que se esta organizando de la AVVCATEDRAL PART ALTA. Los vecinos continuaremos denunciando sin ningún intermedario por medio en este caso es su avv part Alta que son la junta y escax y sabe usted que somos mayoría y no jugamos con los intereses de los ciudadanos, por lo tanto le digo que su avv part alta no funciona porque el presidente que tienen no tiene ni voz ni voto en nuestro barrio ni en su avv part alta cuando dimita y deje el cargo a alguna persona que este en la junta y responda como tal entonces hablaremos y seguro que esta avv que están ustedes funcionara.Aparte no queremos ningún miembro de esta avv part alta que este bajo ordenes del partido SOCIALISTA ni del sindicato UGT

Anònim ha dit...

No se quin és el problema amb aquesta persona però no us sembla que si anem centrant les coses en personalismes, cercant si fulano o mengano són del PSC o de CiU, i disgregant enlloc de sumant, farem poca feina i algú és fregarà les mans?
Josep Maria

Anònim ha dit...

Bla, bla, bla, bla...

Mentre els Tarragonins (i Tarragoniiiines, siiii) seguim sense fotre un pitote com cal, ja podeu bramar ja...

Ens ténen tanta por com a una fulla de llorer. Som els ciutadans que ens mereixem els polítics que tenim.

Ni una acció de protesta contundent: fot vergonya...

Xavi.

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]office 2002 software, [url=http://firgonbares.net/]doctor's office software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] software for purchase in windows vista key generator
acdsee 6 [url=http://firgonbares.net/]pirated software canada[/url] buy macromedia suite
[url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2007 oem software[/url] office 2003 copy and paste hangs vista
[url=http://firgonbares.net/]microsoft productivity software[/url] cheap copy of microsoft office
buy adobe software for [url=http://firgonbares.net/]order software cd[/b]