21.5.07

ALEA JACTA EST
Ahir va dur-se a terme una lluita entre gladiadors a l'amfiteatre romà (indret declarat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO). A les instantànies podem visualitzar els esclaus que esperaven el seu torn per ser devorats per les feres. Malgrat el seu fatídic destí restaven encuriosits pel devenir de la lluita, i la barrera visual instal.lada pels operaris del Cèsar no va ser impediment per a gaudir d'una darrera alegria abans de la mort terrenal: el poder viure el combat com si fóssin ciutadans lliures.

6 comentaris:

mallolita ha dit...

tarraco viva i tarragona morta de fàstic, bruta i amb unes obres sense normatives i mal acabades... voteu com ho vau fer a la lluita de gladiadors, l'any qui ve que vinguin pero que lluitin contra els nostres politics d'ajuntament romà i corrupte, que es veu el llautó...

Anònim ha dit...

Feta la llei feta la trampa...

mossèn ha dit...

només puc dir : QUINES POSES MÉS SEXYS !!!! i m´ho vaig perdre ...
salut

el Gran Barrufet ha dit...

un parell de questions de contingencia:

1) els forats de les rafies que tapen la vista eren part del decorat? surten aixi de fabrica o quan les van instal.lar els hi van fer?

2) tornara el martiri de cristians a l'anfiteatre? Si s'han de fer ben fetes les coses, fem-les be!

per cert, vaig llegir un cop que es possible que en aquest amfiteatre de provincies MAI es celebressin luites de gladiadors, ja que la seva principal funcio era la de teatre amfibi, que s'omplia d'aigua per a celebrar-hi 'naumaquies', es a dir, simulades batalles navals historiques.

El que si es cert es que s'hi pelaren alguns cristians; Auguri i Eulogi, com a minim. Suposo que sortiren mes be de preu!

Salute!

Joan ha dit...

La primera impressió era que estaven resant en plan mur de les lamentacions...
primer La Meca i ara Mur de Lamentacions...
Tarragona: bressol de la religió!

Mon ha dit...

jajajaj jo he pensat el mateix que el joan el mur de les lamentacions.
perque no ho deixaven sense la malla verdad perque podes gaudir de l'espectacle mes gent o a cas era pagant?