9.5.07

EL CARRER CASSENCAST

De ben segur en Cassen hagués estat ben orgullós si en vida hagués sabut que la seva ciutat li dedicaría un carrer amb tant de sentit de l'humor: El carrer Cassencast. Penso que si mai organitzem un recull de les millors fotos aquesta s'hi mereixería un lloc destacat. Ens la fa arribar en Manel Nadal, juntament amb un comentari que no te cap mena de desperdici i que reproduïm en la seva totalitat:

Hola Cèsar:
M'agrada el vostre blog perque sembla l'únic lloc on poder denunciar les pifies que sovint cometen els nostres governants i, segons els piqui, ho redrecin.

T'adjunto una placa de carrer dedicada un fill de la nostra ciutat. CASSEN. Actor còmic que des de Tarragona conquerí una parcela de l'humor espanyol ja fa uns anys.

Es bó que la seva ciutat el recordi i li atorgui un carrer, el que ja no està tant bé es que per estalviar-se uns motlles, deformin el nom artístic d'aquest còmic tarragoní. M'explico.

L'home es deia Cast Sendra Barrufet, CASSEN i la placa debia resar el següent texte:


Text aprovat************************* Text final
Carrer de **************************** Carrer de
CASSEN ***************************** CASSENCAST
Cast Sendra Barrufet **************** SENDRA BARRUFET
Tarragona 1929 - Barcelona 1991 ***** Tarragona 1929 - Barcelona 1991

El que finalment algú va gravar a la placa no coincideix amb el que estava proposat, però és més fàcil col.locar el nyap que fer la placa en condicions.
Per si no et sona on és aquest carrer, entra a Torrefort
a per Riuclar i te'l trobaras de morros.
El greuge es que hi han dos plaques amb el mateix nyap.


El nostre agraïment al col.laborador Manel Nadal per la fotografia i el text. Dediquem aquest post al gran Cast Sendra "Cassen".

13 comentaris:

Anònim ha dit...

yo tamve tic ORGULOS de tenir a taragona un vlok tan ferpecte ge, ge, ge...us tindrie que atorgar un premi algun gvernant d´aqueixus.

M.G. ha dit...

El més greu és imaginar-se la cara de les autoritats quan deurien veure la placa akesta. O potser ni s'hi van fixar?

Quina merda de gestió que existeix a Tarragona amb cagades d'aquest tipus.

Mon ha dit...

potser alguna "lumbrera debia pensar que com era un Humorista li hagues fet gracia la pifia.....
A mi no, a mi em fa pena, que les coses funcionin d'aquesta manera
I que corrin ara que encara hi son a temps per reinaugurar aquest carrer amb la placa correcte i pejarse una medalleta. Oi que estem en temps d'elecccions?

Joana ha dit...

Nyap darrera nyap...
Ho fan a propòsit?
Una abraçada!

Joan ha dit...

En Cassen...
recordeu com reia?
aquesta gent forma part de la nostra història, ben segur!

Anònim ha dit...

Quin fàstic, quina basarda, quina ànsia de vomitar...el Cassen té carrer a Tarragona...el Cassen ¡¡¡...quina pudoreta, quanta carrincloneria de vellot que intenta recordar barroeries de senyorets a Ca la Carola, quina derrota prostàtica i quanta visita demanada al proctòleg...-Ai...que no puc pixar i en intentar cagar en faig mal, doctor¡¡¡-...

¡¡Farsants, gilipolles, lladres, burros...poseu-hi un carrer en honor de la Carola...que era més senyora que la dallonses que us va reparir¡¡¡

m.e. ha dit...

A partir d'ara la moda TGN s'imposa arreu del país:
Cassencast
Mikimiquel Motocalçada
Eduardneng Soto
Per no dir...
Rajoytocacollons,
i anar fent.

Cèsar Llamborda ha dit...

Recolzo la idea d'un carrer de la Carola. No la vaig conèixer però el seu local ha esdevingut tot un mite de la Tarragona més tarragonina.

DaCèsarbor BorLlamborda

anónimodelastresydiez ha dit...

je, je, je... així m´agrada, que feu els deures.

Cèsar Llamborda ha dit...

Fem el que podem, amic... gràcies!

el Gran Barrufet ha dit...

hahaha!! que bo!!!

a mi, el Cassen m'agradava de petit...'me gustan los pajaritos, pio, pio, pio,...fritos, y con patatas'...o allo del torero catala 'papitu bragulat, que mi abuelo pesca ranas en el rio llobregat'...
humor de post-guerra i raccionament...

del geni aquest de les lapides amb problemes de composicio, n'hi ha molts d'altres exemples, com el del C/Nou de Sta. Tecla. a la part baixa, cantonada amb C/Smith, es de museu d'art de la caligrafia. Sembla com si el programa "processador de pedres" nomes justifiques a l"esquerra. Problemes del nou Windows Stones.

Be, si mes no, ha escrit Tarragona i Barcelona sense cap falta.

manel ha dit...

Podriem jugar-nos un pesol entre tots a que la placa no la canvien fins desprès de les eleccions "per no estorbar la campanya politica", quan la reparació moral i eficient del nyap és més important que la disputa per sortir a la foto que fan servir els nostres polítics.

Tondo Rotondo ha dit...

Jo em jugo el pèsol!