18.5.07

PILÓ I PAILONQuè tenen els pailons de Londres que no es trenquen i els de Tarragona sí?
Què té a veure la tele que hi ha al costat del piló de Tarraco?
Foto i text: Joan i Carolina

14 comentaris:

el Gran Barrufet ha dit...

es quan un veu aquesta mena de fotos que se n'adona com en som de 3r-mundistes, putiners, barbars, i ignorants, amb excepcions honroses i meritories, com ara la 'resistance' que es dona cita en pagines com aquesta, encara que sigui pel simple fet de tenir un marc mental mes ben consolidat.

en quant als nostres politics, son la vergonya d'occident, la prova de la decadencia a que pot arribar un sistema parasitat i ple d'escarbatons pataters, que nomes fan bunyolets i putinades, guerres particulars, xumen de la mamella i escalfen la poltrona.

deu anys mes aixi, amb tontilles, maragargalls, punyols, mansos, nadalics, nadalencs, mallolots, i la resta de falangistes reciclats dels que no cal ni esmentar el nom, i fins i tot Marroc o Turquia ens passara la ma per la cara, si es que ja no ho fan.

es dur i pot semblar exagerat. be, doncs, seieu tranquil.lets a casa, mirant el nastic i per setmana santa, consoleu-vos anant a picar-vos el pit amb les forces vives (i mortes) amb vestits estrafularis per a que la Tecla ens agafi a tots confessats, perque es aixi com es construeix TGN.

Salut!

Anònim ha dit...

jaaaaaaaaaaaaaaaa,alguna cosa pasa de verdad con estos pilones nacionales que se rompen, se caen, no se les tiene ningún tipo de respeto.

Alberto ha dit...

No tiene nada que ver una señora como la de londres y una tele como la de tarragona la verdad es esa

Anònim ha dit...

La DIFERENCIA es la BASE de granito y cemento (en Londres) y las CHAPUZAS de la empresa Lubasa en Tarragona.

Dani ha dit...

Una noia de London té molta diferència.

ouch ha dit...

No es normal que el pilo aquest porti mesos fent el ridicul a la plaça del pallol. A que esperen per treure'l?

Anton ha dit...

La noia per darrera sembla maca. Podria haver sigut una foto de cara. Tot i que penso que l'important a opinar es sobre el piló...

Ramón ha dit...

¡Qué pilón tan enorme el de Londres!
Y la televisión puede ser que tenga que ver con la dejadez de la ciudad en general.

Tondo Rotondo ha dit...

Secundo el comentari d'Anton, i pesno que cal tenir en molta consideració les sàbies paraules del gran barrufet.

Aquest bloc és un luxe per a Tarragona: per molts anys Tarragona 2016!!

Joana ha dit...

El ciment? o el manteniment?
Bon cap de setmana!

Mon ha dit...

observo com si eltelevisor volgues apartar-se de la tele..perque serà?

Frederic ha dit...

a londres per dins estan ple de me tall i els de tarragona son una m... si el ciment es trenqa,si el pilo estalla en dos,si es arranqat,

els millors pilons de arreu del mon son aquelles boles de ciment que es coloqavent pel carrer unio on totom rasqave el vaixos dels cotxes.
¡¡¡NO AL PILO VUIT I SI A LA BOLA

Anònim ha dit...

...Xèicsss...desamorrèu-vos del piló i pensem una mica en les eleccions...¡¡¡...SI VOTO A L´ETA...ESTIC VOTANT AL PSOE I LA SEVA CÒRRUA DE PUCES...CiU, IU, PNV, el LABORDETA QUE LI EIXUGA ELS LLAGRIMOTS AL MANOLÓN...?...SÍ...?...doncs, per la mare que em va reparir QUE NO PENSO DONAR-LI EL MEU VOT A L´ETA¡¡¡¡¡¡...i que li donguin per l´almorrana al filldeputa d´El Juana, a la nòvia, al Setién i al Candipumpido fel.latriu...

Anònim ha dit...

Ja no és que, amb el temps, els pilons mostrin les seves febleses. És que acabats d'instal·lar, es pot observar com n'arriven a ser de sapastres i poc responsables l'empresa concessionària i l'ajuntament. Com a mostra, al passeig de Casanova, n'hi han uns quants mig tombats en que ni tant sols els cargols van estar mai collats.

Albertus Magnus