3.5.07

ECO BROSSA 2016

La vida et va donant petites eco-sorpresetes. Una d'elles és el nou i revolucionari sistema de recollida de brossa a la Part Alta.
Ja no tenim contenidors!
La idea és fer neta la brossa bruta.
Un nou concepte de brossa sense contenidors, on la brossa sembla més neta, més ecològica. Ja no fa fàstic mirar-la, hom diria que fins i tot fa il.lusió tornar als 80!

12 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

El nou sistema consisteix en col.locar els contenidors a partir de les 20h. Els encarregats municipals els recullen passada la mitjanit. La idea és tenir el carrer sense contenidors i SENSE BROSSA.

Carolina ha dit...

Creo personalmente que es una buena idea para la zona de la parte alta que a todas horas los contenidores estaban llenos y desbordados de desperdicios, ya que muy pocos respetaban el horario para tirar la basura.El problema que ahora ponen los contenedores demasiado tarde, pocos y muy pequeños, por tal razón vuelve a ser un caos y además de ese pequeño detalle, los acostumbrados a tirar sus basuritas a cualquier hora como ustedes pueden ver siguen con el mismo hábito, esa foto, tomada a las 10 de la mañana ya ven como estaba el lugar que corresponde a los contenedores pero que no pondran hasta las 8 de la noche.
¡Qué se puede sugerir?

Miquel ha dit...

La idea no es dolenta però com la gent fa el que vol i tira la brossa quan vol doncs la cosa ja és diferent

Jordi ha dit...

Si la gent segueix sent incívica això serà un cachondeo

Anònim ha dit...

i això de la brossa? no entenc? treuen els contenidors?

Anònim ha dit...

Teniu rao això es incivic, brut i no s´ha de fer ,pero treure els contenidors no es la solució i l´horari menys , donen per suposat que tots estem a casa de 20 a 22 i podem treure la brossa tranquilament, hi ha gent que treballa a torns o per la nit i els hi es impossible complir amb l´horari, llavors que s´ha de fer? acumular brossa a casa fins el dia que puguis tirarla dins l´horari? I els restaurants? ,deixen totes les restes de menjar dins del restaurant fins les 20 del dia següent? i suposo que hi han mes exemples...

Pablo ha dit...

Al menys la gent els posa en ordre i no pas tirats de qualsevol manera

Raquel ha dit...

Ja però el que ha de fer la gent és no tirar res

Tondo Rotondo ha dit...

Caldrà que tot plegat comenci des de les fàbriques de productes, reduïnt els embalatges, etc.

En tot cas penso què la millor solució seria que un funcionari públic passi a recollir la brossa per casa i així si hem de fer alguna consulta, registrar quelcom, etc. li ho podem donar a ell o ella i l'endemà ho rpesenti.

Evidentment aquest fncionari públic haria de dur un Gps insertat i així veuríem si s'apropa a buscar la brossa a casa o no, i si no hi som doncs ell mateix que ens truqui al mòbil i àctem un nou horari de recollida de fems.

Salut i broma, molta broma... què porta aigua ;-)

mr:X ha dit...

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.

Daelius ha dit...

La idea no és dolenta però:

No s'ha avisat als veïns o s'ha fet malament -jo visc a la Plaça Pallol i no em vaig assabentar.

Què passa amb els comerços? si tanquen abans de les 20.00 hrs o per exemple només obren el dissabte pel matí?

Tot plegat es tractar d'una "nadalada" -ho anomenaria nadala però podria prestar-se a confusions-, en comparació amb l'antic sistema de contenidors no és ni millor ni pitjor, només diferent, en definitiva que no hem guanyat res. Al meu parer el millor sistema serien els contenidors soterrats però clar costen molts diners i creen moltes molèsties, que li ho diguin als veïns de Higini Anglès per exemple, que porten mesos i mesos en obres per instal·lar els ditxosos contenidors.

Cèsar Llamborda ha dit...

No aconsegueixo copsar per quins set sous triguen tants mesos en instal.lar una sola illeta de contenidors soterrats, ni tampoc per quin motiu no utilitzen mètodes per sondejar el terreny abans (n'hi ha) i així estalviar forats i sorolls inútils.