20.5.07

ESCOLA OFICIAL DE BROMES

Tras 18 años de desencuentros entre la administración municipal y los governs de la Generalitat ayer se presentó el proyecto de la futura Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona que se ubicará en la antigua fábrica de la Chartreuse.
...no deja de resultar sorprendente que el anuncio de este nuevo equipamiento tan largamente reclamado por la ciudad se produzca en plena campaña electoral con la presencia, eso sí, de toda la clase política que no quiso perderse el evento.
Diari de Tarragona (19 de maig de 2007)

Que t'anava a dir... mmm, que dius que pel 2010?

6 comentaris:

Carmen ha dit...

No entenc què vol dir la foto de la Sagrada Família...

David ha dit...

digo yo que tendrá que ver con el tiempo que necesitan para acabar las obras, no??

pau ha dit...

ja pots dir ja això de l'escola oficial de broems. Fa 20 anys que vaig començar a l'Institut Martí i Franquès, vam passar a l'antic Vallellano i probablement caldrà una generació més per a que l'EOI s'estableixi definitivament.

Anònim ha dit...

La ubicació definitiva ha estat fruit de moltes i moltes hores de dedicació, fins que al final, han trobat temps...... per anunciar-ho.
Si és que sou una colla de malpensats. Ells s'hauran imaginat que ens faria il·lusió que ho sabessim el més aviat possible,(!?) i així que han pogut... El que passa és que casualment, ara hi han unes eleccions de no sé què, però... això no vol dir res.

Albertus Magnus

Ricard ha dit...

Jo fins que no ho vegi no m'ho creuré

el Gran Barrufet ha dit...

deu n'hi do!!! encara dura lo de l'EOI? clar, com els politiquets no en solen parlar gaires d'idiomes, i el que parlen, no pas massa correctament, doncs, passa el que passa, que aixo dura mes que la passio!

A veure si es veritat que s'hi fal alguna cosa util a la Chartreusse, a part de servir d'hotel homeless i espai cultural dubtos (cultura i ajuntafems de TGN? a la mateixa frase?). Aquest ajuntafems es el rei d'acaparar edificis i solars i no fotre'n res durant decenis. Ja veurem el que faran amb la Tabacalera, si es que passa de fer riure.

una altra idea barrufet: a la tabacalera, hi podrien fer porros, i que es passes a dir 'la Porrera', i de la Chartreusse, en podrien tornar a comenc,ar la fabricacio i distribucio per part de l'Empresa Municipal de Begudes de Tgn (EMBeguT); aixi creariem el Triangle del Vici (no confondre amb el Codi da Vinci): Porrera, Chartreusse i Port Esportiu. Quina sort que tenim els de la Part Baixa de tenir el vici tan a prop. Moltes merces, Sr. MerryChristmas!