30.5.07

500 AL BLAU

El saben aquél que diu:
treurem 500 places de zona blava de la ciutat...
(ahir a la premsa)
Bé, doncs, algú té preferència per algun carrer en particular? Va de debò la cosa?

13 comentaris:

mossèn ha dit...

sí, home, totes aquelles que hi hagin vora l´eroski !!! ja tenim el parquing del super ... quin negoci poden fer les zones blaves allí ??. salut

Sanvi TGN ha dit...

i tant.... el que no ha dit és si aquestes 500 que treurà...no les posarà en un altre lloc !!! Fia-te'n!

Tondo Rotondo ha dit...

Els regidors tenen aparcament pel morro al parqing de la plaça de la Font. Són uns espavilats? O tots hauriem de tenir aparcament al nostre lloc de treball?

Victor Franquet ha dit...

treure per possar-ne de nous. El Ballesteros diu que serà de lo primer que farà, el que està clar es que no treurà els de la Rambla Nova, que aquests donen molts calerons.

Laura ha dit...

A veure si és veritat i treuen unes quantes perquè actualment crec que quasi tota tarragona esta en zona blava. Sino tenim parking a on aparquem sense que ens consti massa?

Alex ha dit...

Yo hasta que no lo vea no me lo creeré

dani ha dit...

estoy de acuerdo con alex, ver para creer.

Tondo Rotondo ha dit...

He sentit que volen carregar-se les cases barates?

Waipu Joan ha dit...

La zona blava de la Part Alta funciona amb una targeta pels veïns, els quals paguem 50 cèntims al dia. Ara bé, què passa si estaciones abans de les 8 hores, de 14 a 16 hores o, a partir de les 20h???? Doncs fora d'horari de pagament la tergeta NO val... Llavors aparques a les 6 del matí quan arribes de treballar i t'has d'esperar 2 hores per poder posar el teu tíquet. Arribes de treballar a les 14 i has de tornar a les 16 allà on acosegueixis aparcar per posar el tíquet....

METIS ha dit...

bon xiste.pero segur que es per convertir el blau en grog.

Pep Mercader ha dit...

Si van ser tan valents de prometre que treurien aquestes places de zona blava, ja poden anar fent-ho avui mateix. Jo personalment penso comptar-les. Proposo que tothom facie el mateix!

Montse ha dit...

Ojalà fos veritat i treiessin les zones blaves. No tothom tenim garatge per aparcar el nostre cotxe

Anònim ha dit...

Gràcies per la vostra visita en el celler, César i per comentar els (1el.ooo) deu mil visitants. Moltes d'elles en raó de la divulgación ocasionada per vosaltres i per tondo. Abraçades.