1.5.07

TABACALERA: ÀREA PRIVADA DE CAÇA

Les nostres autoritats ens estimen molt, vetllen per nosaltres. I ens cal sempre donar les gràcies: ni que de vegades ens sembli que s'equivoquen: elles sempre tenen raó.
Vegeu sinó aquest exemple:
L'Ajuntament de Tarragona decideix oferir una jornada de portes obertes a la Tabacalera, l'antiga fàbrica de tabacs ara propietat del municipi (o sigui de tots nosaltres, però gestionada per ells). En una decissió sense precedents decideixen fer una jornada de portes obertes, però arribat el dia només deixen entrar al jardí principal.
I és què cal anar al tanto doncs encara hi ha alguna bala perduda que podría fer mal al públic incaut. Vegeu sinó la foto amb els forats. Curiosament van arranjar la façana per tal de poder fardar de llumi encara es veu la línia divisòria entre el bé de la llum i el mal de la guerra.
Per tal de que ningú pregui mal (som tots plegats uns patosos inconscients) les nostres autoritats doncs han prohibit entrar a l'edifici i als jardins laterals: no sigui que acollim alguna bala perduda dins nostre.
1er de maig: dia dels treballadors. Dedico aquest post als treballadors que no ens deixen gaudir de l'edifici de la Tabacalera.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un cagada més dels nostres dirigents que, a posteriori i amb un llafiscós paternalisme, esmenaran amb l'excusa més adient per al seu programa polític.

Albertus Magnus

ge joe ha dit...

Una vergonya que no ens hi deixin entrar.

Com ja van voer fer amb la Chartreuse, amb la Casa Canals... Primer roben el que poden i quan està tot buit llavors deixen que els podrets ciutadans entrem a mirar.

No hi ha dret! Exigeixo poder entrar a la Tabacalera abans de qualsevol reforma de disseny que n'esborri la funcionalitat per la que va ser creada...

Tondo Rotondo ha dit...

Quanta raó, amics... La Tabacalera pel poble!

METIS ha dit...

jornada de portes abertes (pero de porta cap a fora)

salutacions

Palmito ha dit...

Sempre ho critiqueu tot.-

Si governesin els esquerranosos...Iniciativa... no fariau res. Se us veu la pluma pels vostres comentaris. Dic jo que Tarragona té moltes coses boniques i ben fetes. Quina propaganda li feu a la ciutat, no us importa res.

Tondo Rotondo ha dit...

Vols dir palmito? Penso que aquest bloc està per sobre dels partits polítics. Si ti fixes aquí tothom hi te a veure: administracions d'un color, d'un altre, la gent, els trinxeraires... per això m'agrada tant el Tarragona 2016: per la seva independència.