22.5.07

LA CAPSA NEGRA


Per tal de facilitar que les persones de religió islàmica puguin sentir-se més aprop de La Meca, les nostres autoritats estan construïnt una petita rèplica laica d'aquest indret sagrat en plena Rambla Nova.


D'acord amb l'ordenaça de civisme, això facilitarà en gran manera el que mai més poguem topar de cara amb els culs de l'estàtua dels Despullats. Topar visualment, s'entèn...


9 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Fa alguns anys, en plena campanya de suport al poble de BiH, vam demanar que ens deixéxxin fer una instal·lació consistent en tapar amb fustes l'estàtua dels despullats, de la mateixa manera que tapaven els monuments a Sarajevo per protegir-los. La cosa no va obtenir el nihil obstat municiapl i vam haver d'improvisar (prou dignament, tot sigui dit) amb uns plafons.
Suposo que aquest cop, els motius són menys altruistes.

Sanvi TGN ha dit...

Llàstima la foto de la meca es veu tant petita, però val a dir que s'assemblen bastant.
I què estan fent a l'estàtua. Els estaràn tapant les vergonyes?

Tondo Rotondo ha dit...

Penso que el tema és senzill: Tapar l'estàtua perquè tothom visualitzi que s'hi està fent alguna cosa important, com una restauració. Així en plena recta final electoral queda tot més "in".

Penso que els tarragonins tenim tot el dret a poder observar -si ens plau- com i qui restaura l'estàtua de Julio Antonio, què per alguna cosa paguem impostos.

O no?

Joan ha dit...

La similitud és extraordinària...
per cert, he passat pel Camp de Mart i estan restaurant l'escultura de la família! Posaran el cap de la criatura????
Ho veurem aquests dies...

el Gran Barrufet ha dit...

be, sembla una d'aquelles performances del Kristo aquell que va embolicar el Reichtag a Berlin. Jo hi noto a faltar els forats a la rafia, com a la foto d'abaix (la de l'amfiteatre). Si la cosa dura massa (com aquella restauracio mitica de l'arc de bera que va durar uns 5 anys), li podriem canviar el nom dels 'despullats' pel dels 'embolicats'. O potser, per tal de no ferir les sensibilitats mes carrinclones i pell-fines, els hi estan posant alguna mena de vestidets, per tal de tapar-los-hi les vergonyes.

la del primer ha dit...

Si dura 5 anys podriem fer una concentració protesta i començar a donar tombs rotllo meca... La comparació molt bona!

Anònim ha dit...

NO M'EXTRANYA GENT QUE FOS LA NOVA KAABA DE TARRAGONA.UN CANDIDAT HA DECLARAT QUE VOL CONVERTIR EL BANC D'ESPANYA EN MESQUITA.

el Gran Barrufet ha dit...

que bo, el banco d'ajjpanya en mesquita...li caldrien un parell de minarets i un almoji cridant 'allah akbar'...aixo si que seria un bon carnaval!!!
lo del candidat que ha dit aixo es veritat? prenen drogues?

Anònim ha dit...

Igual prenen kalimotxo com l'Ansar...