4.5.08

CIRURGIA ESTÈTICA

Jordi Ferré ha esbrinat quina és la solució dels problemes d'envelliment de la Part Alta: la silicona!
Al.lucinant el que està passant en aquesta TARRACO IMPERIALE, ja que no només és als pits, als glutis i altres part del cos, sinó que també el carrer Mediona s'està omplint de punta a punta amb la famosa silicona.
....
Si no ho veig no ho crec!
Fotos i text: Jordi Ferré
Nosaltres tampoc Jordi, gràcies pel reportatge!

14 comentaris:

ROBOTICS ha dit...

SILICONA? JO PERSONALMENT LI FOTRIA UNA BONA DOSIS DE BOTOX A VEURE SI D'UNA PUNYETERA VEGADA AQUESTS CARRERS DE LA PART ALTA S'ARREGLEN DE COP.

Joan ha dit...

Silicona pels carrers? No n'havia sentit a parlar mai que això es feia... Sorprenent!

Anònim ha dit...

IMPORTANTE COMUNICADO A TODO EL PÚBLICO EN GENERAL: UNA FURGONETA DE LA EMPRESA DE CIRUGÍAFISNA CARGADA DE SILICONA, FUE ROBADA EN EL DÍA DE AYER POR UNAS PERSONAS VESTIDAS CON MONO AZUL. ESTE ROBO SUPONE UN GRAN TRAUMA A NUESTROS PACIENTES, MUCHOS DE LOS CUALES FAMOSOS DEL MUNDO DEL CINE. SI ALGUIEN HA VISTO ALGO SOSPECHOSO, NO DUDEN EN LLAMARNOS Y SERAN RECOMPENSADOS CON UN TRATAMIENTO FACIAL. DICHO SEA DE PASO AQUI LES DEJAMOS CON NUESTRAS TARIFAS DE PRECIOS: RINOPLASTIA (NARIZ O GANCHO) 80.000 EUROS, AUMENTO DE MAMAS (O SEA TETORRAS) 80.000 EUROS, LABIOS (O PERRITO CALIENTE) 80.000 EUROS, LIFTING (ESTIRO LO MÁS QUE PUEDO) 80.000 EUROS... Y MUCHAS COSAS MAS.

Anònim ha dit...

NO ES BURLEU DE LES PERSONES QUE S'HAN OPERAT AL CENTRE DE CIRUGIAFISNA. JO VAIG OPERARME DELS LLAVIS I HE QUEDAT MOLT GUAPA. DESDE LLAVORS ESTIC TREBALLANT A UNA PARADA DE "PERRITOS CALIENTES" I ESTIC MOLT A GUST, L'UNIC QUE EL CLIENT NO MIRA EL CATALEG SINO QUE MIRA LA MEVA BOCA I DEMANA UN IGUAL. NO HO ENTENC!!

Anònim ha dit...

JORDI, FER-NOS UN FAVOR ALS VEINS.
JA QUE TU NO TE CASES AMB NINGU TIRA ENDAVANT LA TEVA I NOSTRA AA.VV. LA CATEDRAL I TOTS NOTAREM EL CANVI POSITIU QUE SEMPRE ENS HAS DONAT AL BARRI. GRACIES

Anònim ha dit...

silicona al carrer Mediona!! Això sembla Alicia en el pais de las maravillas. Com es pot arranjar un carrer amb silicona . Quant ens costarà al ciutadà aquestes chapuzas.

Anònim ha dit...

JORDI ETS EL MILLOR CAPTANT COSES. AL MENYS TU VEUS LES IMPRUDENCIES I LES DIUS, NO COM ALTRES QUE TAMBÉ LES VEUEN I GIREN EL CAP A UN ALTRE LLOC. I ES QUE MENTRES ES COBRI AL FINAL DE MES...

Anònim ha dit...

ep nois

que no esta aprobat el PIPA
¿ PLA INTEGRAL DE LA PART ALTA
ON SON EL CALERS QUE ENS A DONAT LA GENERALITAT


aPA nOI

carme ha dit...

En aquest mateix moment,els operaris estan tapant amb ciment la silicona que havien posat abans,sembla ser que ha vingut algú de l´Ajuntament donant ordres de tapar immediatament.
Surrealista total!!!!

Anònim ha dit...

La meva pegunta es ¿perque col..ons serveix aquesta silicona el proxin que sera fer uns estirament de carrers?

Anònim ha dit...

Con el dinero del ciudadano no se juega, luego pasa lo que pasa. Ay, ay, ay y es que Tarragona "is diferent"

Sanvi TGN ha dit...

Quan acabin, que es passin per casa a segellar-me la galeria d'alumini, que m'entra aire...

Té la mà Maria - Reus ha dit...

com sou !!!!

missersitges ha dit...

al amic Jordi Ferré mirat aquest link es d´un altre blog denuncia..
SAVECASCANTIC
http://savecascantic.blogspot.es/