19.5.08

FUNDES DE GOMA


Aquestes fundes de goma instal.lades impúdicament a la Rambla Nova inciten a la pràctica contraceptiva del ciutadans.
Si bé les autoritats mèdiques consideren que prendre cafè en aquesta terrasseta evita el contagi de malalties de transmissió psicosexual, les autoritats eclesiàstiques consideren que el seu ús és antinatural.

Deixem la decisió de prendre cafè a la teva consciència.

15 comentaris:

Pep ha dit...

Bon escrit.Enhorabona per la teva redacció

Anònim ha dit...

Les coses que son correctes no cal tocar-les... feu post sense marxar dels temes critics amb la ciutat, hem de lluitar per a que ens millorin la ciutat aquests consistoris que sembla que siguin administradors de finques en comptes de polítics.

Mónica ha dit...

Anónimo:
No estoy de acuerdo con tu comentario.
Creo que este es un blog muy creativo, que toca temas muy interesantes y a la vez tiene un sentido del humor muy fino.
Creo que nos siempre hace falta tanta seriedad, pues al fin y al cabo es un blog que toca muchos temas que no sólo son de la ciudad.

Magnifico escrito

Assumpte ha dit...

Jo estic d'acord amb la monica, un bon escrit

david ha dit...

agut i graciós...

*MaRiA* ha dit...

;) molt ocurrent, el post!

Anònim ha dit...

Posts com aquest deixen a banda punts critics sobre el tema del blog, tarragona 2016 és responsabilitat de les institucions i els "condons" de les terrassetes no incumpleixen ni destrueixen la imatge de la ciutat, i no incumpleixen cap normativa municipal, com a comentari curiòs i graciòs és aceptable però val la pena frotre canya amb temes més destrucctius que es fan a la ciuta i deixar les coses creatives particulars una mica de banda.

Santi ha dit...

Salut en les begudes que preneu en aquestes terrasses

Adriana ha dit...

salut i peles que cada cop és mes car

Waipu Carolina ha dit...

Tarragona 2016 es un blog personal que trata temas variados sobre Tarragona y que sobre todo se destaca por su humor agudo pero respetuoso.
Siempre con posts ocurrentes y originales.
No creo que sea necesario centrarse en un solo tema, ya que otras ocurrencias con fotos de nuestra ciudad siempre nos hacen pasar un buen rato.
Escritos con doble sentido, fotos que a los autores dicen algo, denuncias, colaboraciones de los lectores, curiosidades...todo es posible.
Mi felicitación a los escritores por siempre deleitarnos con algo nuevo y por lo tanto querer volver una y otra vez a vuestro blog.

Cèsar Llamborda ha dit...

M'ha interessat copsar les vostres preferènces... Penso que tots i totes quedareu satisfets (caminant per Tarragona, vull dir).

;-P

Anònim ha dit...

Mr. Tarter i Mr. Llamborda, em sembla bé el post i no cal cap canvi de direcció, a més, si us diuen de tirar-vos per una finestra valtros ho farieu? aquí està la qüestió, tothom és lliure d'opinar però el que us llegeix també és liure de fer el que vuglui i al revés.

Salut,

victor

carme ha dit...

m´he perdut

manolitogafotas ha dit...

si jo tambe m´he perdut, sempre ha de haver algu que dona la nota

Anònim ha dit...

PRONTO SALDRA EL CAPITAN FANTASMA