10.5.08

EFECTES DE LA PLUJA 2

Això és el que pasa al carrer Mediona i a molts d'altres quan plou o hi ha sobrecàrrega de volts.
Jordi Ferré
***
(Ho sento Jordi, no es veu res!)
(Es tracta d'un post a les fosques?)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguns carrers de la part alta "ME DAN YUYU". Sempre estem igual amb els de l'Ajuntament. I es que la opinio de la gent s'ho passen pel "forro de les pilotes". Ja fa temps que hi ha sobrecarrega de tensió degut al mal estat dels cables i també a l'acumulacio de locals d'oci. Això provoca que s'apagui la llum deixant alguns carrers completament foscos. Es indignant que als tems que corren, encara passin coses d'aquestes. Volem una solucio inmediata. Que es pensen aquestos de l'ajuntament, que tenim que anar en espelmes com Setmana Santa? Queda dit: VOLE SOLUCIONS JA!

Anònim ha dit...

La foscor neda per dins d´alguns carrers de la part alta quan és temps de tormenta. Això vol dir que tot allò que s´està prometen és d´aparador.

carme ha dit...

Es una vergonya que en els temps que estem passi aixó,l´Ajuntament hauria d´adequar el cablejat,ara
hi ha molt més consum d´electra i les instal.lacions que són velles no aguanten aquesta intensitat,a la que cauen quatre gotes diferents
carrers de la Part Alta es queden a les fosques.Perque pago impostos a l´Ajuntament si després no em donen bons serveis.
Aixó és tercermundista.

mossèn ha dit...

expediente x ??? ... salut

Anònim ha dit...

No respires, no hables, no te gires. Lleva a Tarragona una pelicula hecha realidad: TARRACO OSCUREIXON. Colabora el Ilustrisimo Ayuntamiento de Tarragona. (BRAAAAVO)
SINOPSIS: En las oscuras calles de Tarragona, se esconde la peor de tus pesadillas. No intentes girarte, no hables, no te muevas, es la sombra que intenta aproximarse. 1CUIDADO! ya está a tu lado. Pero... ¿Que es? ¡ESPERA! Te está tocando y te pregunta ¿Es esta la calle de las averias? Soy de IBERTROLA.

Anònim ha dit...

si, si, vinga adonar llicencies per bar i restaurants pero no ampliem la potencia de enllumenat, despres pasa el que passa

EUTYCHES ha dit...

Una salutacio´,valoro als quals estan actualment manantl´esforc que suposa no poguer dormir pel ESTRES que estan fent dia a dia pel benestar dels veins,no estic dispos que no es tingui en compte aquest carrer com altres que estan en fase de degradacio.POSAR-VOS LES PILES DE UNA PUÑETERA VEGADA.

Dubhe ha dit...

Sembla mentida que aquestes alsades, encara em de patir els constants talls de llum, sobretot a la part esquerra del casc antic.Degut segurament a la falta de acondicionament de la xarxa eléctrica, cosa que dona un estat de inseguratat a les persones.