27.5.08

RELÍQUIES?

Instal·lacions defensives romanes al Camp de Mart?


5 comentaris:

*MaRiA* ha dit...

Potser el graffiti 'romà' que hi ha al costat ens ajuda a saber la veritat... Algú en desxifra el significat?

Anònim ha dit...

aneu per altres parcs aquest ja sabem que està malament pero no us podeu queixar tant d'uns i els altres no.

Cèsar Llamborda ha dit...

Maria... i algú el desxifra otser les portes es taqui soletes!

Anònim... tens tota la raó! Ens ajudes a fer-ho? Pots enviar les teves fotos i comentaris a les nostres adreces! Serà un plaer placenteru!

Anònim ha dit...

Tinc una sensació, desde fa un temps, i sembla que hi hagi parts de la ciutat que no les voleu tocar... inclús algun tema que passeu per alt, us recordo que els barris, el francolí i les parts noves de la ciutat, Joan XXIII o Vall de la Rabasada també son ciutat, potser ja us arriba alguna subvenció per silenciar-vos? un revolucionari històric va ser aquell senyor de Mediterrania i ara ja te una oficineta al World Trade Center de la ciutat i algun familiar ben enxufadet. Jo us plantejo alguna idea sense crítica o una ampliació del vostre gran angular, sembla que teniu parts abandonades o censurades, he dit sembla. Per cert Tarragona 2016 ja no serà una realitat us felicito perquè amb aquest blog la gent coneix part de la agonia que pateix la ciutat que tots ens hauriem d'estimar. M'agrada el vostre blog i per això participo amb algun escrit, des de una perspectiva de autocrítica sempre constructiva mai destructiva, i com que no puc fer les fotos o enviar-les us apunto llocs on hi ha força matèria.

Cèsar Llamborda ha dit...

Salutacions amic/ga,

En primer lloc agraïr-te el missatge, que entenc com una crítica constructiva.

Puc assegurar-te que no hem rebut cap subvenció ni pressió o suggeriment municipal (i això de fet tampoc seria a priori ni bo ni dolent). Som independents i de fet l'anonimat d'aquest blog hi ajuda.

Tens tota la raó, hi ha parts que no toquem massa, o gens... I el motiu no és altra que no hi passejem prou.

Aquest blog està fet amb voluntarisme pur i dur i el dia només te 24 hores... Per això agraïm que si pots parlar amb algú x que faci fotos i les puguis enviar.... seria genial!

Potser si estessim subvencionats fariem més fotos, no se... Mira, a la meva càmera no li funciona el flash des de fa mesos... pq us en feu una idea!

Una abraçada!

Salut!