25.5.08

TARRACO VIVA I JUBILAR 2016

Ens expliquen al Diari que Tarragona no alcanza los 1.000 apoyos oficiales, mientras que Córdoba y Málaga superan los 100.000.

A nosaltres ens és igual, després d'aquest cap de setmana, Tarraco està més viva que mai i els jubilats ja demanen la reedició del Cromo 2016.
Una felicitació als organitzadors del Tarraco Viva i una altra als ideòlegs de la col.lecció de cromos del Iubilaeum.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho veieu tarragona té el que es mereix, si nomès te el recolzament del 10% de "apoyos oficiales" doncs no es més que la realitat apuntada pel mateix diari fa uns dies amb l'article de la manca d'implicació de la gent en la ciutat. Em sento orgullòs de continuar la tònica que va crear el Nadalisme a la darrera part d'alcaldia, com pretenen que hi hagi cultura si els que han de vetllar per la gent de la ciutat nomès pensen en expropiar i construir pel seu benefici, per una tarragona cahotica visca l'entretenimet (tarraco viva i nastic viu) que ens despista de la realitat amb al gestió dels recursos de la ciutat amb un fet diferencial Corrupció Marbellí + Mafia escombra Napolitana.

Raquel ha dit...

el cromo es famos. molta gent en parla

Té la mà Maria - Reus ha dit...

felicitats pel Tarraco Viva, veieu que quan voleu fer bé una cosa ho feu !!! jajaja

Anònim ha dit...

MERCE MARTORELL PIONERA DE LA TARRACO IMPERIAL ALS TARRAGONIS VOLEM QUE TORNIS PETONS ESTIMADA AMIGA

Antoni ha dit...

més que mai, això és PAN y CIRCO

Montse ha dit...

El pressupost que l´Ajuntament utilitza en aquestes jornades es podria destinar a rehabilitar el nostre barri (lease casc antic) que està que fa pena i ningú es preocupa.

Anònim ha dit...

Esta mu pero que mu bien esto de las Cornadas Romanas de la Vieja Puta Tarraco...pero, a ver si pensamos un poco en organizar también unas recreaciones exactas y atractivas de lo que es una CÁRCEL TURCA...

" ¿Te gustan las películas de romanos?...¿Alguna vez has estado en una cárcel turca?"...(Sí, son frases de la famosa película esperpéntica "Roba cuanto puedas...y sobre todo en Tarracagona, que son unos julais de primera"...)

Anònim ha dit...

Este año tarraco viva(de vivos) a sido un fracaso.R.ealmente no es ni de la misa ni la mitad de lo que dicen los organizadores y los medios de comunicación.

Anònim ha dit...

Cutre de collons la tarraco viva... i la tarraco bruta que? o no saben que en aquella època la tenien neta... de que em serveix saber que menjaven aquelles èpoques, perquè no parlen de com la netejaven?

Anònim ha dit...

ORGANIZACIO INUTIL .BRAVO