18.9.08

BIDÓ PUNT TRES

Aquí va el missatge que ens ha enviat la Dolors, a qui agraïm la col.laboració! Potser d'aquí 15 o 20 anys el bidó esdevé blanc, o es tomba, o se'n va... qui sap.
Ave Cèsar! (uix, m’ha sortit una salutació molt romana!) ;-)

Tal com et vaig prometre, per anar consolidant la tradició (a afegir a les diverses de Santa Tecla), i celebrant el tercer aniversari, aquí tens les fotografies del bidó de la meva plaça (Dames i Vells). La seva resistència, malgrat l’evident deteriorament, és veritablement titànica, numantina, troiana. S’enfronta als embats del pas del temps amb tarannà impertèrrit i estoic, tossut, immune a la desesperança i al desànim. El que realment estem desesperançats i desanimats som els veïns de la plaça, convençuts ja de que, o bé cau finalment rendit a l’inexorable pas del temps, o bé, vist com va tot, celebrarem, juntament amb vosaltres (Tarragona 2016) molts més aniversaris.

Per cert, volia comentar-te que el tema de La Cucafera està solucionat. Arran de la denúncia que vaig fer a l’Ajuntament, i suposo que també gràcies a vosaltres, els hi van fer un “toque” i ja fa moltes setmanes que no deixen res a la porta del darrera. Una abraçada, fins la propera.
Dolors

18 comentaris:

Esther membre de la junta ha dit...

En la avvcatedral surt la retallada del diari del periòdic el de les videocamaras

manolito gafotas ha dit...

cucafera? espereu que passi santa Tecla i ja ho veurem.
i el bido esque no us entereu.... el que passa es que esta fent cua per veure las damas i vells d´any en any, simplement agafa lloc.

Anònim ha dit...

si, ple de mentides explicades pel sr ferrer, no explica que les cameres estan posades segons les indicacions de la seva dona no com diu la mateixa unilateralment, no diu que menteix als mitjans en benefici propi, no diu que intenta arrosegar a la gent per poder ser president ja que no mana enlloc mes. Perque el sr ferre no deixa de mentir i explica la veritat? perque no a començat la defensa de tots fins que no van instalar la camara al seu carrer? feia mes d'un mes que funcionaben la resta.
Aixi com la seva dona q si va parlar amb lempresa i com li van fer cas a les seves reivindicacions no te mes arguments...Es increible lo mentide que es pot ser per guanyar protagonisme, esther parla amb el teu president i que texpliqui la veritat xq es un falç q us enganya a tots.

La junta de la AVVCATEDRAL ha dit...

Anonimo sal con tu nombre y veremos quienes son los que mienten por cierto las camaras las quitaran muy pronto y respecto al Señor Ferré tal como usted dice pasa olimpicamente de ser presidente el tiene sus blogs y uno de tantos es la historia de la avv

Anònim ha dit...

pero por dios, sigue mintiendo, la sra ferre ha hablado mas de una vez con la empresa para q no le molestaran la camara de su calle, ya veremos si no se presenta

La dona ha dit...

A l'Anonim,
poso en el seu coneixement que el tema de la Fiscalia tirará endavant,que jo no he donat cap indicacio,nomes faltaria,i no em surt dels ovaris que voste em vigili i meny que es creu que es arribar i fer lo que li doni la gana.El quer hagues tingut que fer es tenir menys prepotencia i haver-ho parlat abans amb el veinat.el que passa es que está mal assesorat.Faci el favor de posar les cámeres dins del seu local ja que s'acomplira el mateix objectiu.Per tant, per molts amics que tingui a l{ Ajuntament,el tema el tirare endavant fins les ultimes consequencies.
Fa temps que Voste ha entrat en joc brut,i quan voste mes joc brut,mes entestada estic jo.
reflexioni i amb la ma al cor digui si voste voldria que l' espiin tot el dia.
I no m'anomeni mes perque no entrare a cap joc,ens veurem on toqui.

Anònim ha dit...

no se qui es pensa que soc xo no tinc res a veure amb lempresa ni ganes xo conec el tema de aprop i sap q sha parlat

CAPITA MANAIAS ha dit...

UISSSS senyor anonim em sembla que no te ni punyetera idea del que parla, potser de les camaras si perque son dels seus inseparables amics, que ja ens coneixem tots....
i per altra banda, l´esther pot parlar amb el seu president si aixi ho considera pero que sapigua que no es el de tots, si no,que faci un cens del veis de la part alta i que miri la gent que te asociada a la seva asociacio de tots els censats....
misseria i companyia

PD
AL 2008 TOTS ACTES DE SANTA TECLA AL AL CAMI DE LA CUIXA

Anònim ha dit...

amb aixo estem d'acord, al cami de la cuixa

Anònim ha dit...

la part alta me la rempampimfla!!!! com si la volen tancar al transit i als peatons, no que totes les festes es fan allà doncs teniu el que voleu, jo visc mes tranquil on visc i no se m'ompla la boca dient que visc a la part alta, com dient que soc més tarragoni que els que no hi viuem ...amb lo cutre que està ja comença a ser massa freaky!!! i de moda ja no està!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

els de la part alta us penseu que sou els veritables tarragonins?

Jordi Ferré ha dit...

El Blog de la veritat altre retallada de diari de l'any 1991 en el Blog de la avvcatedral el treball DIA a DIA en un Barri que la majoria dels quals estan vivint desconeixien el problema o ho conocian. Que realment sofríem tots els veïns

información de un medio de comunicación ha dit...

Una sentencia "condena" al Ayuntamiento "a la retirada de las cámaras de vídeo vigilancia en la zona vieja de Santiago de Compostela". El recurso fue presentado por el Movimiento por los Derechos Civiles (MpDC), debido a que el Gobierno local incurrió en "continuas ilegalidades" en el sistema de vídeo de control, según informó en un comunicado.

Cuca Fera ha dit...

Deja pasar unos cuantos dias Señora DOLORS que volveremos aber lo que usted vio y denuncio junto con otros vecinos

LOLORS ha dit...

100 veces haber va con H o le tendremos que poner las orejas de la burra Francis

Anònim ha dit...

o " a ver" amb be baixa

Cuca Fera ha dit...

pongo aber porque me da la gana

lolors ha dit...

Burrreeetttt!!!!