23.9.08

EXPRESSO, WHAT ELSE?

L'altre dia, tot passant per l'Avda Catalunya, al semàfor de Mª Cristina ens va sorprendre veure una pobra cafetera que no arribava a l'endoll, li vam fer una foto amb el mòbil (ja em perdonareu la qualitat que té, doncs) pensant en vosaltres, i avui tinc ocasió d'enviar-vos-la. Espero que us pugui servir per fer créixer una mica més el blog.
Salutacions,
Neus

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ressaca per la brigada de neteja? o feina per la brigada de intervenció inmediata? o feina sense fer de les autoritats contra incivisme? guardia urbana, mossos, hombres de paco, guardia civí de quí es competència? Doncs la culpa es teva Neus, en comptes de fer la foto amb el teu mobilàs tenies de trucar a les autoritats i avisar de la col.locació d'aquest artefacte al carrer en qüestió, ets una mala ciutadana, no veus que has de fer alguna cosa, que sino tota la gent que he començat parlant no farà res per evitar aquesta ocupació de la via publica!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ets doleeeenta, molt doleeeeenta

Neus ha dit...

Anònim, vaig pensar d'endur-me-la a casa i restaurar-la, però llavors em va assaltar un dubte: i si algú amb un mobilàs com el meu em filmava? tots estos uniformats en bloc em vindrien a arrestar per robatori?...vaig fer la foto, vaig somriure, i vaig passar de llarg.

Robin Hood ha dit...

Vas fer be Neus, avui no t’han pots refiar de ningú, aquests uniformats son com gossos de presa, amb ànsia de posar multes. La pena es que hi hagi gent tant marrana i que tiri les coses al mig de l’acera.