16.9.08

EL PATRIMONI EUROPEU

Patrimoni EUroPEU (PEU) considera tolerable i execrable endollar al Trinquet Vell un bell mitjó enganxat a la paret...8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla increíble que tinguem la ciutat tant fastigossa!!! ja tinc ganes de que s'acabin les festes on sembla que visquem en un corral de borregos, jo no penso gaudir de res ... si algú s'ho passa be amb els meus impostos m'alegrarè perque la resta del any si puc ni passejo per ciutat, fins quan patirem aquesta merda de consistoris?

Anònim ha dit...

Ves que no sigui un altra "performance" dels superartistes del carrer compte , tenint en "compte" com han dixat el seu volen ampliar les seves mires cap a altres zones de la part alta.

mercè ha dit...

Feliz vuelta al cole a todos los hijos y papis

Sanvi ha dit...

Ostres l'heu trobat, per fi...que el tenia desaparellat feia temps jajajajaj

Sanvi ha dit...

Ostres l'heu trobat, per fi...que el tenia desaparellat feia temps jajajajaj

Anònim ha dit...

Més pudor per a Tarragona. La nostra Tarragona de les pudors (pel nas), del soroll dels bars (per l'oida) i del tacte brut (de tocar els seus carrers), i de la vista horrorosa (pels ulls) dels nombrosos edificis abandonats, amb gust (per la boca) a l'alcohol de la mamadeta de les festes i a un consistori ranci aquí la teu pels 5 sentits i ni un que pugui agradar. Ja us la podeu confitar.

Pilonet ha dit...

Aquets micho es del vei del carrer COMTE

gran hermano ha dit...

Que pongan cámaras de vigilancia en la calle Comte ante la reaparición de los piloneros y que los controlen