15.9.08

PASSAREL.LA TARRAGONA 2016

La moda dels barrets d'alta fashion s'ha desfermat a Tarragona. Ahir al matí, mentres la gent normal feia fotos dels castellers, nosaltres vàrem retratar aquesta meravellosa peça d'alta costura que combina tarragonisme i luxe immaculat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Torero=casteller tots dos es juguen la vida o part d'ella a les places siguin o no siguin de toros.
torero te cuadrilla i el casteller colla, la força de l'animal als castells la fa la pinya i la dificultat de l'estructura, la unica diferència és que als toros tots son majors d'edat. Sentiment anti-taurino i sentiment anti-castells, potser no tothom està d'acord i potser s'amaguen coses, davant de dues festes molt iguals, i dues realitats de risc, la diferència es l'edat sempre legal amb la majoria d'edat i de l'altra que arrisca persones que no son majors d'edat.

Anònim ha dit...

Xerrada i exposició a Reus sobre els 100 anys d'estelada
Òmnium Baix Camp organitza el divendres 19 de setembre a dos quarts de vuit del vespre al Centre de Lectura de Reus una conferència sobre la història de la senyera estelada a càrrec d'Oriol Falguera, membre de la Comissió 100 Anys d'Estelada, i de l'historiador local Pere Anguera, el qual ha prologat la darrera edició del conegut llibre "Origen de la bandera independentista" de Joan Crexell.
La xerrada servirà per inaugurar una exposició conmemorativa del centenari de la bandera, que es podrà visitar al mateix Centre de Lectura (c/ Major, 15 de Reus) del 19 de setembre al dissabte 4 d'octubre.
Els actes els organitza Òmnium Baix Camp en col·laboració amb la Comissió 100 Anys d'Estelada i el Centre de Lectura.
Més informació: www.baixcamp.omnium.cat
omnium@tinet.cat
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=35040749965

jaka ha dit...

Un model fantastic !!!


&;D

Anònim ha dit...

Anti-taurino i anti-castells!!! i perquè no? tots dos son festes de risc amb victimes inocents. Toros i nens (o menor d'edat).