24.8.09

VIA NETA
Igual que existeix allò del "saber estar en el lloc oportú en el moment adequat", sembla que també es pot donar el contrari. A les fotos es pot veure un "conflicte" en l'ocupació de l'espai; ni els contenidors albergaven les deixalles ni els responsables de FCC (els de la furgoneta) hi van posar cap interès en complir (o fer complir) el flamant slogan que s’hi pot llegir;
tgn via neta (!?)
Quan van acabar d’esmorzar, la furgo se'n va anar, i la brossa es va quedar.

Final del conte.

Fotos i text d'Albert Saludes, a qui agraïm la col·laboració.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Es nota que no tens ni idea de com s'organitza la feina de recollida de la brossa.Que et penses,què els treballadors van pels carrers fent una gimcana,per buscar la brossa i agafar-la? Cadascú té la seva responsabilitat a fer des de bon matí, i si hi ha cap imprevist pels carrers, és obligació del ciutadà trucar a l'ajuntament i comunicar-ho, i no dedicar-se a fer fotos. Sobra dir, que l'altra obligació del ciutadà és la de llançar la brossa DINS els contenidors, i no escampar-la, oi que estem d'acord?

Anònim ha dit...

Coi! Doncs... no se m'havia acudit, Sr. Anònim. I entre totes les obligacions (pels ciutadans) que vostè anomena, no n'hi ha cap que digui que aquests senyors TAMBÉ poden trucar als seus companys`per avisar-los?
A.S.

SanviTGN ha dit...

Val al dir que la gent és molt guarra, pq jo aquest escampall de caixes i llistons tampoc acostumo a fer-lo.
Val a dir que la furgoneta, encara que sigui de TGN neta, no és la que fan servir per recollir deixalles grans ni la brossa que queda fora els contenidors (fan servir un camionet amb caixa darrera)....però dins de TOT, les fotos s'ho valen, i Tarragona està molt guarra, sigui la culpa de qui sigui.

Anònim ha dit...

Perdoni, anonim de les 11:19, pero l´obligacio del ciutada es pagar l´impost corresponent i trucara si li surt dels pebrots.

Anònim ha dit...

La veritat és que tornem a veure que els ciudatans de Tarragona SOM uns autèntics pocs, un bruts.
Si em els cinc, deu minuts que vostè va fer la foto no ho varen netejar ho sento , pero ha de ser una mica més ample de pensament i rellegir lo que li han comentat per aqui dalt.

El problema de Tarragona és que la gent é bruta. Molt bruta.

Anònim II

P.D. : Com antiTattagona 2016 agraeixo profundament la seva feina. Aquesta ciutat no´s´ho mereix. El seu blog ens demostra foto a foto que som uns pocs de collons.

Anònim ha dit...

Aquest blog, que va neixer amb tota la bona intenció, l'únic que està aconseguint es escampar una mala imatge de Tarragona arreu del mon. Te moltissimes entrades d'America, Europa.... opta a els millors blogs .... per explicar que????? Que tarragona està bruta i la gent que hi vivim som uns porcs.
Perfecte Tarragona 2016.
L'exit del blog ha fet que lo que volieu promocionar positivament ho estigueu enfonsant realment.

Anònim ha dit...

No os deixer emportar pel exit de les vegades que os llegeixen o dels premis que os poden donar. Retorneu als vostres objectius.
Ara, que teniu tants lectors d'arreu del mon, atureu-vos un moment i penseu. Si fosiuu ells, voldrieu viendre???

No.


Tot està malament, brut, deixat. Esteu donant una imatge de Tarragona terrible.

Tots estem d'acord que les coses no estan bé del tot, pero... vosaltres voleu promocionar tarragona o enfonsar-la?????????

Anònim ha dit...

Teniu un blog de resso mundial, amb el lema Tarragona 2016, i només que ensenyeu merda, merda i només merda.

Flaco favor a la ciudad companys. Això no és el paradis, tot ho sabem, pero esteu intentant vendre l'infern.

No vull que un paio de oklahoma fiqui al google Tarragona 2016 i vego aixo.
No os deneu conta que esteu fent mal?

Si voleu gresca, follon, amb els que manen jo os apoio, pero no així. No.

Anònim ha dit...

Sou "El Caso" de la merda Tarragonona. Cap problema, pero ho esteu "venent" A TOT EL MON.
Canvieu el nom, oblideu el Tarragona 2016, teniu que ser "arreglem aixo" o "sam o sn un brits" o el que sigui, pero pareu d'escampar i estar orgullosos de repartir les nostres vergonyes pel mon. ¿que voleu? SEr o no ser capital de la cultura 2016???

Anònim ha dit...

Imagineu-vos :

Primer premi Blogs de Catalunta a "Tarragona 2016" que parla de lo merdosa i bruta ue està tArragona.

Perfecte, home, perfecte.

Cèsar Llamborda ha dit...

Només dir, com resa la capçalera d'aquest blog, que donem suport a la candidatura de Tarragona com a capital europea de la cultura el 2016.

I sobretot agraïm a tots vosaltres l'haver-lo fet possible.

Anònim ha dit...

Ya... Doncs obriu els ulls, baixeu del pedesdal i analitzeu la feina que feu

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:42... busca al diccionari la paraula ironia, la paraula bufó, la paraula enfotres del mort i del qui el vetlla.

Aquest bloc està en la línia del que els nostres avis llegien a nivell de premsa satírica, però a nivell local.

Deixeu-lo com està. Fa més feina aquest bloc que legions de polítics.

Ramon Carles

Anònim ha dit...

No feu cap be a Tarragona escampant el nom de la nostra ciutat arreu del mon d'aquesta manera. És d'agaïr la feina que feu , cap dubte, pero torno a insistir , amb una eina d'aquest tipus (mundial) només aconseguiu escampar les nostres vergonyes per tot el mon.

Russa ha dit...

L'anonim que tan critica ( que segur es tot el rato el mateix ) que no entri si no li agrada lo que veu i les veritats que aqui es publiquen!

Anònim ha dit...

No m'explico.... Ja hem semblen bé totes les crítiques que fan, el que hem sap greu es que la gent de tot el mon que busquen a qualsevol cercador paraules com tarragona, cultura, 2016 els surti aixó.

No som nosaltres els que han de impolsar el turisme, ho sé, peo ampoc hauriem de ser nosaltres els que ens tirem merda al damunt.

Crec que no és un acte de responsabilitat correcte.

Cèsar Llamborda ha dit...

Llavors la proposta quina és, que deixem de fer el blog? Que només hi puguibaccedir gent empadronada a Tarragona?

Menus fenya, eh! Tot cal valorar-ho!

Anònim ha dit...

No, canviar-li en nom. I seguir donant canya.

Cèsar Llamborda ha dit...

De fet tenim registrat Tarragona 2017, també. :-)

Anònim ha dit...

Sota la meva opinió, el que vegi aquest escampall, ha de dir al municipal que segur que està posant una multa per allí prop, que hi han deixalles al costat d’un contenidor, que segurament les ha tirat una romanesa amb faldillots, o no, i segur que el municipal passa de la merda i segueix amb la seva feina. També es podria trucar al defensor del poble.

Anònim ha dit...

Un blog que diu la veritat i ho documenta en fotos, no te perquè amagar-les, o es que l’anònim que es queixa tant, es l’encarregat del servei de neteja i te por de que el fotin fora?. Doncs si es així, a fer la feina ben feta, i si la ciutat està neta, es així com la veuran arreu del mon. Tarragona és una ciutat bruta i aquesta es la veritat. Culpables?, potser ho som tots una mica, però alguns més que altres.

Anònim ha dit...

Em consta que des de l'AjuntaFEM es miren a diari el vostre boc, per tant és més pràctic publicar un post que truvar a aquella colla de dropos de Focsa

SanviTGN ha dit...

Això és veritat. Segur que acabem abans publicant les vergonyes en aquest blog que buscant telèfons al Clàxon o al MesTGN

Anònim ha dit...

Sanvi, tu també has pogut comprovar que és així, com tu dius.
Albert Saludes

Anònim ha dit...

Ei, Cèsar Llamborda, saps que volen els de l’ajutafems?, que abans de publicar rés, els hi passis el comentari per fer la censura, està claríssim.