27.8.09

VISC A TARRAGONA 2016

Probablement a Càceres, Burgos, Còrdova, Saragossa... no tenen uns bojos que diàriament publiquen nyaps urbans en un humil blog ciutadà de gran abast.

En el cas que existissin, s'estimarien ells les seves ciutats més que nosaltres i els nostres col.laboradors la nostra? Ho dubto.
De moment, en un comunicat trobat en una paret del carrer Monestir de Poblet, les forces creatives de la ciutat ens animen des de fa anys a continuar.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca (a) aquest blog!!!!!

Angel D ha dit...

no està mal la idea. Segur que totes les ciutats del mon tenen les mateixes problematiques de bruticia, incivisme i altres. Constatar una realitat o no fer-ho. Aquesta es la diferencia amb les altres ciutats candidates.

Anònim ha dit...

La meva queixa, com he dit i redit, no és sobre el tema del blog, que apoio i m'agrada. El problema, per a mi, és la utilització d'un lema, d'un logo, d'un desitg de molta gent : Tarragona 2016.

Clara ha dit...

Pensa detractor del nom, que jo vaig conéixer primer aquest blog, i va ser a partir d'aquí que vaig saber que a tarragona feieu una candidatura.

De fet miro sovint el blog, visc a Castelló i m'agrada la idea.

Teniu una ciutat bonica, però un xic deixada. I està bé que sempre surti una part, la ciutat és tot.

SanviTGN ha dit...

On és el carrer Monestir de Poblet? Ara miro el google maps....

I el que ha dit i redit, que s'axanti ja!
Canviant el nom del blog no canviarà TGN així com per art de màgia. La merda i les xapusses hi seràn igual

Anònim ha dit...

Clara, de la idea no dic res. Pero si tinc un xic de tristesa al veure que vas coneixer la nostra candidatura per aquest mitjà.


Sanvi, no t'enfadis. Son només opinions.

Anònim ha dit...

I jo, que soc nascut a Tarragona ja fa molts anys, i que me l’estimo, pregunto: Quines avantatges ens portarà Tarragona 2016 ó 2017?, hi hauran beneficis o pèrdues?, alguns s’embutxacaran una calderada, i seran els de sempre?, ho tenen preparat per acollir a més gent?, hi ha suficients places d’aparcaments?.
De moment, si amb els que estem, i els que venen de fora, ja tenim problemes de neteja, imagineu-vos que vingui molta més gent, merda a dojo, gent dormint pels jardins, etc. Segur, que aquest que s’exclama tant, i te quelcom a perdre.
Penseu-hi.

Anònim ha dit...

con el fin de promocionar tu blog y que te voten (que parece que te interesa mucho) me he tomado la libertad de enviar a las otras ciudades candidatas el link de tu página.
Espero que ganes el premio (yes we can), seas feliz y te encuentres satisfecho de la fein feta.

Anonim .

PD. : Canvia el nom home!!!!

P.D 2 : De res. A veure si guanyes el premi i surt Tarragona al lloc que es mereix.

Ferran ha dit...

Segueixo habitualment el TGN 2016 i me torno loco amb aquest post: POSEU UN NOM als comentaris, que si no no m'aclareixo.

I la meva opinió és que ja està bé tgn 2017 com a nom d'aqut bloc, que realment si surts al carrer la gent coneix més el bloc que la candidatura en qüestió. Almenys al meu curro és així, comentem la jugada i se'ns refot la política de la capitalitat de la torracollonaritat.

Anònim ha dit...

de sobte apareixen persones que els hi molesta el nom del blog quan despres de molt de temps seguint-lo no recordo cap post dient-lo , perque sera?
Encara que no us agradi Tarragona es aixi i si no cambia la cosa ho sera igual al 2016,2017,etc.
Blogs com aquestos serveixen per que la gent vegi les coses que s´han de millorar , personalment prefereixo tindre el meu carrer net que l´amfiteatre , i aixo no esta passant.
De que serveix tindre els jocs aquestos i promocionar Tarragona si despres realment nomes es poden beneficiar uns pocs?
Totes les ciutats tenen una part que no agrada i felicito als autors del blog per mostrarla i que a algu se li caigui la cara de vergonya.
Per ser una ciutat com cal es necesari aceptar els defectes i millorarlos i no amagarlos.