2.1.07

ENCOLAT AL MEU BANC

Aquí veieu un banc d'un Parc de la Ciutat de Tarragona. Ja sabeu, un dels nostres tradicionals bancs de tota la vida...
Els papers que podeu observar a la foto estan adherits al banc amb alguna matèria aglutinant que no hem volgut esbrinar què és.
Des d'aquest fòrum de participació ciutadana fem una crida popular:
Quina substància viscosa aglutina el paper al banc?

13 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Post higiènicament incorrecte.

El Periódico ha dit...

Un trabajo de investigación sobre estrategias comunicativas en la candidatura de Córdoba a la Capitalidad Cultural Europea del 2016, presentado ayer en la capital andaluza, revela que la ciudad se encuentra en mejores condiciones para lograr la asignación que las otras cuatro candidatas analizadas, entre las que se encuentra Cáceres.

Una de las variables del análisis es la presencia en internet. Para este punto se realizó una búsqueda en los principales servidores y se descubrió que de los 7.377 registros hallados, el 46,96% (3.243) hacían referencia a Córdoba; seguida de Málaga, que contaba con 1.647 informaciones (22,32%); Cáceres, con 1.483 noticias (20,10%) y Tarragona y Segovia, con 502 registros cada una (6,81%).

lluis ha dit...

En los bancos, normalmente,la materia aglutinante acostumbra a ser "la pela", ahora "el euro".
En este otro tipo de banco podría ser perruno, columbófilo, gatuno, ...u... o...
Bon Any Nou!!!

Jaume Bond zero zero set ha dit...

Aquesta notícia és molt bona: La candidatura de tarragona fa riure. Hi ha més notícies gràcies a aquesta web -per on vaig conèixer el tema- que per altra cosa. A part son uns egoistes mediàtics doncs veig que no posen cap link cap a aquesta pàgina des de la pàgina institucional...

Visca la ineptitud!

Dani P. ha dit...

Home doncs no se de que ens extranyem. Aquest blog denuncia que Tarragona NO es mereix ser Capital Cultural.
Si en comptes de tan criticar, aportessim solucions, altre gall cantaria. Si em d'esperar a que els nostres politics ho facin, anem llestos. Tarragona som tot/es.

Dani P. ha dit...

Per cert,
Resultats del Google en entrades:

"Cordoba 2016": 423.000
"Caceres 2016": 231.000
"Tarragona 2016: 134.000
"Segovia 2016": 120.000

Cèsar Llamborda ha dit...

Jaume,

Estaria bé que ens enllacin des de la web institucional, de fet naltrus ho hem fet durant tres mesos... Però en tot cas és la seva decisió, nosaltres ja vam emplenar el formulari de suport.

Dani P.,

El Tarragona 2016 -llegeix bé l'encapçalament- dóna suport explícit a la candidatura Tarragona 2016. D'altra banda nosaltres ni som gestors, ni tècnics, ni polítics. Nosaltres passegem i ens meravellem constantment.

Molt d'acord amb el que dius que Tarragona som tots/totes, això és la demo-, i personalment hi crec en el poble, entès com a part de la societat que viu i estima en la pràctica el col.lectiu del qual forma part.

Potter ha dit...

Dani p,
que proposes tu, dissimular les nsotres misèries?
Val la pena pedre la capitalitat aquesta si guanyem en nivell de ciutadania.

dani p. ha dit...

potter,
de dissimular res!estic totalment a favor d'aquesta web,de la qual estic enganxat i reviso diariament sense falta.L'únic que dic,es que si volem fer patrimoni,aquesta no és la manera més directa.Si els nostres polítics no ens escolten i arreglen tot el que denunciem aquí, aquesta web serà una canal per mostrar a la resta del pais que la Tarragona que estimem està lluny de mereixer el 2016.

Pere Tarter ha dit...

Salutacions cordials a tots el participants.

Dani, entenc el que vols dir. Estic segur que Còrdova no té un blog tocaperes com el nostre, però nosaltres treballem amb un objectiu totalment positiu.

Nosaltres no critiquem, expliquem, de vegades amb més o menys gràcia, fets que ens sorprenen diàriament.

Vols dir tu que aquest blog podria decantar l'elecció de la ciutat a un altra que no fos Tarragona?

M.E. ha dit...

La foto no té desperdici a part del diari enganxat amb la matèria no identificada, té també defecació perruna... és una foto digna de rebaixes 2x1...

Tots hem de fer de TGN una ciutat millor i quan dic tots vull dir el poble i els que manen. Al poble hi ha de tot però els polítics són tots iguals.

Tondo Rotondo ha dit...

Avui he llegit una notícia del diari de Tarragona amb prou suc, i que relaciono amb aquesta foto per lo dels papers encolats. Es trcata de l'ordenança "cívica"(sic.) de Tarragona.

Prohibeixen taxativament enganxar cartells.

I quines solucions donen?

A.-Quan hi ha eleccions cartells, pancartes i adhesius de TOTS els partits contravenen la norma "cívica" i no passa res.
B.-La resta de l'any caça de bruixes.

Però quines solucions:

Aquesta mereavellos web ens ho il.lustra amb dos posts sobre les cartelleres municipals, pijes elles, que encara aguanten el poster de la setmana santa de l'any passat sota forrellat i tot groc.

Llavors com casem l'autoritat amb els contribuents? Hi ha d'haver vies, no només les multes.

Penso que les persones que tenen responsabilitat s'haurien de posar les piles a tarragona: és una vergonya que temes que aquesta web toca i que arranjar-los no costaria NI UN DURO continuen oblidats...

Ah? I algú coneix els lemes publicitaris de Tarragona 2016 oficial: Un es aquest -una joia- "Tarragona, el pont de l'Espanya multicultural"... jajajajaj

dani p. ha dit...

a Pere Tarter,
Deu no ho vulgui! :)
Pero es q si la resta de les candidatures fan propaganda de les maravelles de la seva ciutat (segur q moltes vegades falses), nosaltres estem adoptant una altra tàctica. Està clar que aquesta es la web amb més presencia a internet sobre tarragona 2016, i si els responsables de la nostra ciutat es posen les piles, eliminarem les mancances de tarragona i ningú no podrà posar en dubte q ens mereixem el 2016 i el 3016 si cal. Pero cal veure si es farà aquest segon pas.
Per això fa un temps vaig proposar fer un blog amb un seguiment de totes les denuncies, per comprobar si Mallol i cia ens escolten o no.
Continueu endavant,teniu el suport de tot un poble.