20.1.07

JARDÍ ZEN A LA PLAÇA VERDAGUERCom sempre Tarragona ens deixa meravellats i ara a més ens podrem donar a conèixer gràcies a l'estratègia consistent el tallar tots els arbres de la ciutat (van començar per la plaça Imperial Tàrraco i ara continuen pels carrers tocant a la plaça Anselm Clavé) i construir un seguit de zones dures compaginades amb jardins zen, on les sempre entranyables pedretes i muntanyetes de sorra són canviades per gespa i trossos esmicolats distribuïts de forma artística per la mateixa ciutadania.

Dedico aquest post als arbres tallats recentment tocant a la plaçá Anselm Clavé, víctimes de la incompetència municipal.

8 comentaris:

Jaume Bond ha dit...

Trobo patètic això d ela tala d'arbres.

Els fets són:
1.-Operaris serren arbres sans davant de l'estupefacció veïnal.
2.-Els polítics es passen pilotes.
3.-L'associació de veïns (domesticada) renta la cara als polítics.
4.-Sancionaran a l'empresa adjudicatària i després li adjudicaran més obres.

Potser tinc un 3% de raó, però considero això UN ABÚS DE PODER.

Cal que replantin els arbres i que JORDI SENDRA dimiteixi o netegi la seva culpa replantant ell mateix el primer arbre.

Ho sento però fa dies que estic enfadat amb aquest tema i are he vist aquí que se'n parla i no me n'he pogut estar.

Jaume bond ha dit...

Que no funciona això?

Anònim ha dit...

Però què s'han cregut el d'aquesta empresa, què som tontos els veïns. Són uns ASSASSINS, d'arbres!

eduard ha dit...

el gen oriental dels polítics s´ha activat !!!!
només cal que vesteixin com ells :
http://www.japanesestreets.com/

Anònim ha dit...

A Tarrakmojamèdia no n´hi han de jardins "zen" ni res tampoc que s´asembli a una miserable gespa¡¡ A Tarrakmojamèdia només hi ha descampats que serveixen -com qualsevol vorera de carrer- per què els gossos es caguin i es pixin sota la despreocupada mirada del seu desvergonyit amo...Si el Parc de la Ciutat esdevingués un veritable parc, Tarrakmojamèdia -o Tarracompanys si millor us sembla- seria potser Londres¡¡...Aquesta bruta, trista, estúpida, endarrerida Tarrakmojamèdia de les essències de cebes falses...i de les merdes de gos...

Leo ha dit...

¡que no, hombre, que no! que eso es una estrategia del Mallol y de la brigada municipal para ahoorar cales a los sufridos contribuyentes tarragoninos. Si no hay árboles, no hay hojas; si no hay hojas, no hay que recogerlas; si no se recogen las hojas, menos horas que invierten los barrenderos. Y la hierba se riega y abona (no con agua de riego, ni abono) con el pipí y la caca de los perros y demás "animales" que por ahí transitan. ¡Olahop! ahorro de horas y agua para el ciudadano. ¿Lo entendeis?

el Gran Barrufet ha dit...

com deia un conegut filosof de l'antiguitat, "Tarraco, ciutat de rocs i de rucs"!!!!
quanta rao tenia....

per cert, finalment he tingut temps per buscar-ho i ja us he linkat al meu blog, i de pas, convido a la parroquia a fer-hi un volt...

salut!

jaka ha dit...

Aquest “Jardí Zen” el tinc davant del meu balcó ( surt a la foto je,je) i estic farta de denunciar-ho “pero ni caso oiga” ... Ai, si Mossèn Cinto aixequés el cap i veies tots aquests maxembrats a la seva Plaça. Buenu... i els contenidors soterrats de sota el túnel? Crec que hi ha molta però molta gent que no s’ha assabentat que son soterrats es deuen pensar que les tapes aquelles son un adorno.