29.1.07

GARBUIX COM A RECLAM TURÍSTIC

L'oficina de turisme de la Genialitat de Catalunya s'ha sumat a la campanya de divulgació de les virtuts turístiques dosmil-setzeres. El reclam per als soferts guiris no és altre que una bella mostra d'arqueologia aèria de cablejat.
Aquest garbuix de cables pot visitar-se de franc i durant les 24 hores, cosa que no passa amb la majoria de museus i monuments de Tarragona, que tenen uns horaris més aviat anti-turístics, precisament per facilitar així que els guiris i no tant guiris passegin per Tarragona meravellant-se amb la sublim bellesa dels nostres endreçats carrers, del nostre ferm mobiliari urbà.

Dedico aquest post al Roger Boada, amb alegria!

6 comentaris:

METIS ha dit...

nosaltres tambe tenim aquest reclam arqueologic.. i de pitjors¡¡¡

Josep-Maria ha dit...

Enhorabona per la web, és fantàstica. No estic d'acord amb allò dels horaris antituristes. Els museus i recintes municipals obren cada dia, de les 9 a les 17 els que són a cel obert i de 9 a 19 els tancats. A partir de setmana Santa tots obren de 9 a 21 hores. És un horari que molts museus del món no tenen.

Joan ha dit...

cableman ataca de nou....
felicitats al nounat!

Carolina ha dit...

Roger: bienvenido bonito! Ojalá que cuando tengas edad para apreciar nuestra bella ciudad ya estén solucionados estos pequeños desperfectos y encuentres una ciudad cuidada y estimada!

monculturals ha dit...

a Mont-roig hi ha cases que treus la ma per la finestra i pots tocar alguns cables de la electricitat. (cosa que naturalment ningu ara per ara ha fet)
Que ressin els veins de la zona si hi ha una avaria perque trigaran deu setmanes per trobar-la amb aquest embolic de cables

Cèsar Llamborda ha dit...

Josep-Maria,

Investigaré això dels horais més a fons, potser tens raó... Gràcies!