4.1.07

FES-LOS LA PUNYETA

En aquest cas la publicitat desvetlla passions, desvetlla sentiments. En Paco i na Laura s'estimen i han decidit fer cas -a ulls clucs- al missatge publicitari (captat a la plaça dels Carros). L'eslògan resa "Avança-t'hi i fes-los la punyeta!" i això és el que ha fet aquesta formosa parella: fer la punyeta a la casa comercial tot guixant a sobre del seu nadalenc i agressiu lema: violència engendra violència?
Només un dubte grafològic: estem davant d'una i grega o d'una fletxa que descendeix de Paco a Laura en un clar símbol de supremacia masclista?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soy argentino.
He vivido en Tarragona 2 anios (ahora vivo en Irlanda) y solo quiero decir que teneis una ciudad preciosa.
Me ha encantado Tarragona.
Felicitaciones por la ciudad.
Visca Catalunya!!!
Un saludo.
P.D. Sinceramente, no lofro entender ese articulo de Cas innocentment resolt.
Gracias.

Anònim ha dit...

Quise decir: No logro entender.
Gracias.
Saludos de nuevo.
No tengo tildes ni enies en el teclado.

el Gran Barrufet ha dit...

la ciutat es collonuda, pero l'ajuntafems es nefast!
podriem ser una meravella pero no passem de marmellada, i cada dia es mes xavacana. els garrulators campen per la ciutat a la seva voluntat i tota ella sembla un mas robat.
abans, tarragona era provinciana i petita, ara es cutre i bruta, i anem pel cami del pedregal i que tota ella es converteixi en una simple prolongacio del parking del pryka....amb la seva fauna, s'enten!

Cèsar Llamborda ha dit...

Anónimo argentino:

Una amistosa salutació des de Tarragona!

Para contextualizar el post "cas innocentment resolt" tienes que visitar previamente este otro: http://tarragona2016.blogspot.com/2006/12/ttt-tarragona-tte-tte.html

Es un placer saborear tus comentarios desde Irlanda. Si te viene en gana puedes acceder con un nombre y así formar parte de la comunidad "Tarragona dos-mil setze". Como nos conociste?

Una abraçada també al Gran Barrufet, tot un clàssic dos-mil setzeru :))

dani p. ha dit...

Antigament es gravava el nom dels enamorats a la soca d'un arbre.Ara es respecta la natura.Aquest tanoca utilitza pintura nociva per la salut,manufacturada amb un dany irreparable al ecosistema i embruten la nostra ciutat.Això si, els arbres queden inmaculats.Yo también amo a Laura. Bon cap de setmana a tots/es!

Pep ha dit...

Amoooo a Laaaaaaaaaaauraaaaaaaa....

Comproooooo a grans superfíciiiiessss

I no m'involucro per reeeeeeeessss.

Aquesta prdia ser la banda sonora de la vida tal Paco

Anònim ha dit...

Que gran idea a de tocar els sentiments de les persones a través de comentaris il·lustrats. Cal haver-se molta habilitat, sensibilitat i una interacció: màquina fotogràfica i sensibilitat humana molt gran per a produir els efectes que s'espera. No podem parar un segon.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Punheta aquí no Brasil és masturbação. I en la Catalunha té el mateix sentit?

Cèsar Llamborda ha dit...

punyeta, en català, aquí es refereix a fer allò que molesta, que no té cap utilitat. No te el mateix sentit...

Cèsar Llamborda ha dit...

http://pdl.iec.es/entrada/diec.asp

Entrada: punyeta

punyeta f. POP. Allò que molesta, que no té cap utilitat. | anar-se'n a fer punyetes Fer-se malbé, desaparèixer. Amb aquesta avaria se n'ha anat a fer punyetes la feina de quinze dies. | enviar algú a fer punyetes Engegar-lo. | Vés-te'n a fer punyetes. | fer la punyeta a algú Molestar-lo, fastiguejar-lo, importunar-lo. | interj. Expressió que denota enuig, contrarietat, sorpresa. | a la quinta punyeta loc. adv. Molt lluny. Viu a la quinta punyeta, triga dues hores per a arribar a la feina.