21.1.07

JOSEP MARIA MALATO, EL PAVELLÓ DEL SERRALLO I ELS CAGALLONS COLOR ROSA

"Me cagó", és el títol d'aquest lluminós graffiti de l'underground tarragoní, un card entre lliris -tot s'ha de dir-. El pastisset de color de rosa suspés en l'aire, en la línia del jardí zen del post anterior ens indica un altre merderot: la brossa degradada que hi ha ha terra: un barret, roba i més exquisiteses que faríen les delícies de més d'un operari de la neteja pública (o no).

Aquest racó paradisíac està ubicat al carrer de Josep Maria Malato, però lo que desperta el meu catxondeo més absolut és una curiositat. Es tracta d'una de les portes del Pavelló del Serrallo: emblemàtic espai on hi juga l'equip de bàsquet que que se n'encarrega de difondre el lema institucional "Tarragona 2016", quanta roba i quant poc sabó! Us imagineu en Malato dirigint una banda de música davant d'aquest "Me cagó"? Nosaltres sincerament no ho aconseguim...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

São os nossos jovens
"irreverentes". Eles estão
em toda parte transformando o mundo, menos sério.

Obrigado pela visita e pela expressão "sivucano" o mestre da musica brasileira, que nos deixou órfãos, mês passado.

Abraços.

Josepet ha dit...

La pregunta és si van pintar el cagalló aquest després de fumar-se un porro o no. Però el que hem preocupa no és la pintada sinó la merda que hi ha per terra. Malloll no envia el seu detectiu privat a investigar al pavelló del serrallo?Existeix aquest detectiu o és una llegenda urbana?

Anònim ha dit...

I k deuen pensar la gent de fora tgn q ve a veure basquet?