10.1.07

SANT MAGÍ: VETLLEU PER TARRAGONA

La imatge central d'aquesta foto no és un brindis amb Chartreuse groc aigualit en honor a Sant Magí, ni és un pot de pixum.
Dimecres. Cap a les 18 hores. Zona centre de Tarragona: L'aigua que rajava per l'aixeta sortia així. No és broma!
La persona -solvent- que ens ha fet arribar la foto, ha fet les pertinents indagacions i resulta que tot pegat ha estat degut a que "algú" s'ha fet petar una canonada d'aigua i hi ha entrat terra, que ha estat repartida democràticament per selectes vivendes tarragonines. Per això no hem dubtat a penjar-la, doncs és una conseqüència de l'alegria amb que es realitzen les obres públiques a la nostra ciutat. Alguns afortunats i afortunades ara, a més de gaudir-ne tot passejant, en poden gaudir al menjador de casa seva, fent un glop.
Visca Sant Magí!

6 comentaris:

Argentino ha dit...

El tipico descuido de los latinos...
O esa canieria estaba mal puesta...
Por cierto, enhorabuena Carlinhos Medeiros por el blog.
Lo vi hace un rato, es igual que este, con el mismo contenido?
Saludos.
PD: Otra vez muchas gracias por poner la bandera, pero no hace falta, con solo ignorar a ese que me esta insultando.......

Anònim ha dit...

Deu ser h2o del Francolí

Anònim ha dit...

si del francolí...que ara no plou però baixa aigua...algo sopitòs quan cap al pont de la renfe fa pudor a fuel...Aprofito per convidar-vos a fer més gran el blog amb fotos dels camins de la vora del riu...hi ha llocs que es pot empassar una ciclista sencer...estàn aixi desde les festes de Santa Tecla 2005. Segur que si entrena el nàstic per aquests llocs va el Mallol de genolls per aplanar-ho. A la part nova han refet la gespa i els camins de la vora del riu estan llaurat... algun exercit es podria entrenar per aquests indrets. Mentre podem pregar a Sant Magí per que ho arreglin, a veure si funciona oferint l'aigua del riu de la nostre ciutat.

Anònim ha dit...

Del Francolí ara que baixa aigui però no plou. Estrany? tant com la pudor a fuel de la part del pont de la renfe... i els camins de la vora del riu de la zona de gespa, quan pensan arreglar-los? podem convidar al Nàstic a entrenar-s'hi segur que va el Mallol de genolls per aplanar-los. Hi ha forats que s'empassen un ciclista sencer.

J.Sanvisens ha dit...

A mi em fa gràcia l'autor de la foto, ojo tenir la placa aquella de St.Magí a la cuina, rollo "aqui viu un del Barça" o "si veniu per bé, no us quedeu al carrer; si veniu per mal, no passeu del portal", típiques de masies i calçotades.....

Salut a tots amb un glopet d'aigua del grifo!

monculturals ha dit...

Voleu dir que la canonada aquesta portava aigua?