27.1.07

LÓPEZ PELÀEZ: PICA I REPICA

L'empresa que desenvolupa les obres a la zona del carrer de López Pelàez, Cronista Sessé, etc. s'està cobrint de glòria i comença a agafar renom internacional gràcies a la poda selectiva d'arbres. Els operaris, convertits en graffiters van dedicar-se ja fa uns mesos a empastifar les parets del barri amb un esprai fosforito, altament premonitori. Ara els veïns estan contents doncs gràcies a aquestes obres una part de la seva propietat serà okupada, unint-se així encara més amb la ciutat.
Els veïns estan cotents de que tot plegat s'hagi fet sense avisar i que es tracti d'una política de terra cremada, com lo dels arbres. I estan contents doncs així no s'han hagut de trencar el cap per prendre mides. Ara només els cal observar com disciplinats operaris piquen i repiquen la seva façana, buidant-la de contingut.
Un apunt: Només un 3% de veïns s'ha queixat. La cívica agrupació de veïns de la zona -que no representa ni un 3% de veïns- ha demanat a l'Ajuntament que acabi amb tots els arbres de la ciutat i que en planti de plàstic, que no fan tanta nosa ni reflexen la seva silueta sobre les televisions.
Observeu en la primera instantània l'art amb que l'operari ha sabut capejar el temporal, deixant el porter automàtic gairebé levitant.

14 comentaris:

ionky ha dit...

Això semblen les mines del rei salomón. El director de les obres deu anar xutat: ho dic pq he vist els arbres tallats i els talls són una mica surrealistes.

Anònim ha dit...

En la calle Gasómetro hicieron lo mismo "SIN AVISAR NI A SU PADRE" y luego pusieron unos armarios con marcos metálicos "ATORNILLADOS A LA PARED" con una puerta.
Los marcos con la puerta los pusieron casi "UN AÑO DESPUES" de empezar los agujeros.
En la calle Reding ya están los cables eléctricos con los tubos pero no han hecho AUN los agujeros.

Por cierto las cerraduras de las puertas se abren con una llave UNICA que la venden hecha.

Eloi Gonzàlez ha dit...

Tinc un company de feina que està que trina: li han rebentat els baixos de casa seva i viu pr aquesta zona.

Una de dos: O l'ajuntament està ja en la fase estalnista - comunista i ha abolit la propietat privada o bé jo no entenc res: foten fora els okupes perque ocupen la propietat privada però llavors ells es dediquen a rebentar façanes, idependentment del material: marbre, pedra, etc... I el comentari anterior doncs és l'hòstia: UN ANY! Hua, hua, hua... UNA CLAU i a sobre l'has de comprar! HUA HUA HUA!

Vull viure jo també al camí de la cuixa.

eduard ha dit...

Quins operaris més guais !!!!!
posa´n un a la teva vida !!!!!
salut

Anònim ha dit...

Els responsables tècnics municipals són:

En les calçades i voreres

el Sr. Martinez (enginyer de camins).

En instal·lacions elèctriques

el Sr. Sancho (enginyer industrial).

Joana ha dit...

Realment cal una bona endreça... Sembla Can Penja i despenja.
A veure si aquests senyors enginyers s'hi posen. Perquè be deuen cobrar no?
Bon diumenge Cèsar wapo! :)

jordi kroft ha dit...

I quanta pasta cobren cada mes aquests dos srs.? proposo que contactin a qualsevol comentarista d'aquesta web o millor als creadors, que igual els ho fan gratis.

Anònim ha dit...

Com a operari me queixo!.
No tenim la culpa de que saorki la mula.

jordi kroft ha dit...

Jo tb penso que la culpa no és dels operaris, que fan el que els hi és manat per tal de poder guanyar-se les garrofes.

La culpa potser cal anar a buscar-la en els tècnics (enginyers, etc) i en els polítics que les contracten i paguen.

Anònim ha dit...

Al xamfrà esquerre de dalt d'H. Sanahuja hi ha des de fa setmanes uns cables mal fotuts que cada cop que hi passo m'he d'apartar per no picar-hi amb el cap!!! Pels comentaris que sento, el barri n'està tip d'aquestes obres. Sendra, plega!!!

Cèsar Llamborda ha dit...

Personalment m'indigno cada cop que passejo per aquesta zona: l'exemple viu de com no s'han de fer les coses. Sense ironia :)

Anònim ha dit...

Osti TGN seria mundialment coneguda si substituís els arbres pels arbres de plàstic... igual seria un impuls pel 2016.

Anònim ha dit...

jo crec que es normal que tothom hagi de treballar y el que no pot ser es treballar al carrer sense molestar ja que jo soc en aquest ram i sempre tenim queixes pero que hem de fer per no molestar treballant devant vostre i fent soroll?no fer mes obres al carrer?

juan torra ha dit...

Joder yo he visto currar a los de Lopez Pelaez y currar,curran pero con un poco mas de organización las cosas irian mejor no os parece?