1.1.07

SEMPRE ENDAVANT

Coincidint amb el Nadal les nostres sempre atentes autoritats han decidit vetllar per la seguretat del vianant indicant amb una ferma cinta de plàstic l'indret on -qui sap!- potser en un futur algú podría ensopegar.
Minority Report ja no és ciència ficció: a Tarragona l'anticipació te una vessant positiva on finalitza el límit del carrer de l'Enrajolat i comença el de la baixada de la Misericòrdia... prop del nou aparcament de motos.

4 comentaris:

Joan ha dit...

Pel que sembla ja deuen haver comprat una remesa de reixetes...
Bon any a tothom!

Anònim ha dit...

Per sort el terra del carrer de l'enrajolat no es mou per que el van fer els ROMANS ...

lluis ha dit...

Ahora, le tendríamos que cambiar el nombre a la calle y llamarla del "desbaldoseado", no?
Bon Any Nou !!!

el Gran Barrufet ha dit...

hahahahaha!!!! que bona aquesta fotografia!!! i la cinta es dels bombers!!!!
si enlloc de fer les coses amb material de 3pts el metre comprat al xino de la cantonada i instal.lat pels de manos a la obra les coses les fessin be, doncs, no caldria anar fent obres eternament i tenint carrers plens de apedac,ades i nyaps a tot arreu. pero clar, que farien aleshores els inutils dels ajuntaments? no podrien inaugurar res abans de les eleccions i els xanxullos de les empreses municipals i els de les obres no es podrien canviar els mercedes cada parell d'anys, oi?
sembla que la unica feina dels ajuntaments sigui recaptar impostos i gastar-los fent obres (mal fetes, en el cas de tgn). podrien fer cultura o gastronomia. Imagineu una cadena de restaurants dirigida pel consistori. Si ho fessin tan be com en cosa d'obres, segur que el menjar que servirien seria pitjor que el mcdonalds, pero el preu seria de 'el bulli'!!!!