4.2.07

A TALL D'ACER INOXIDABLE


No sabem si l'acer es rovella, però aquest sospitós marronet que estan agafant aquestes plaques tan interessants de la Plaça del Rei fan creure que sí. Quants cops heu passat per davant d'aquest espai i heu preferit mirar l'acer enlloc de l'edifici probablement patrimonial del darrere? Infinitat de cops, ben segur....
L'estàtica estètica metàl.lica autèntica de les formes planes crida tant l'atenció que ja no cal accedir al Pretori Romà, ja que la cultura la captes només de mirar aquesta estructura marronosa i de curiosa utilitat urbana.
Planxes d'acer inoxidable....

9 comentaris:

Vélez ha dit...

Et queixes per queixar, això és un lloc ideal per als skaters...

Salut!

eduard ha dit...

no en sabrem mai d´art !!!!!
és una obra d´en Tàpies !!!!
salut

Josep-Maria ha dit...

Aquesta tanca és idea de l'arquitecte Estanislau Roca, que va fer la darrera rehabilitació del Pretori. Segons ells, son ones de mar i us asseguro que ho justificava amb gran solvència ielectual. L'Estanislau és un dels millors arquitectes de Catalunya i una gran persona.

Tondo Rotondo ha dit...

Necessita una mirada atenta: només així hi podem copsar els colors de les garrofes, de les avellanes del nostre Camp de Tarragona... gronxades per aquesta mediterrània amiga, transmissora de cultura i idees...

Anònim ha dit...

Claro, claro el "arquitecto" ese
es un "ILECTUAL" y esta es la prueba.
No hay más TONTOS porque no caben.

dani p. ha dit...

jo no entenc gaire d'art, tot i així, no em desagrada del tot. Voldria aprofitar per felicitar al lector i amic Jordi Sanvisens per l'exposició que vau anunciar al anterior post. Genials fotografies, si senyor.

perez ha dit...

va home va, si això fa més lleig que no pas res!

Anònim ha dit...

Ja ho deia Vitruvi que els arquitectes tenían quue estudiar agricultura.

Tondo Rotondo ha dit...

... i d'algunes planxes!