12.2.07

L'HIMNE PILONÍSTIC

En els comentaris del post Fanal reconvertit en piló s'hi amaga una petita joia, l'escrit del gran barrufet que dibuixa un ferm himne pilonístic.
Poca broma: uns centenars de tarragonins segur que hem tararejat l'himne des de davant de la pantalla estant... i l'energia ha arribat als pilons tarragonins. Dos d'aquests s'han agrupat i s'han aixecat, seguint la idea de l'himne que ens ha arribat des del Japó de la mà del gran barrufet i què reproduïm tot seguit:


"Amunt, pilons de la terra,
amunt, els que patiu agressions.
els pilons estem en peu de guerra
tot el món es de guerra un clam
Del passat, no en deixarem cap rastre
estols de pilons, tots serem
el món caniviarà des de la base,
no hem estat res, i ho serem tot!
Es la lluita darrera,creixeu i demà,
la internacional sera el genere pilonístic..."

Post dedicat al gran barrufet

5 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

boníssim gran barrufet!
això és el que ens calia, un himne!

el Gran Barrufet ha dit...

EIIII!!!!
veig que ha agradat la idea!!! hahahaha!!!

La musica es la de la 'internacional', pero en veure tants pilons, em va passar pel cap el titol del llibre 'els pilars de la terra' i d'aqui als 'pilons de la terra' i ja va estar fet! enlloc de 'paries de la terra' i lo de 'famelica legion', doncs, millor 'pilons de la terra, que patiu agressions'....

ara ens falta la bandera...jo proposaria que enlloc de les 4 barres catalanes, doncs, que algu ho adapti amb '4 pilons'tarragonins, rollo '4 de bastos'. si li voleu donar mes 'tarragonisme', doncs, feu-los ondulats, com les patates...

Salut i a apilonar-se!

Bones !! ha dit...

Moltes gracies per l'acollida en el vostre bloc.

Us felicito per la feina que feu de mostrar-nos a tots com de malament està casa nostra, i lo bé que estaria i hi viuriem si entre tots (començant pels governants) ho fessim millor.

monculturals ha dit...

romantica fotografia de dos pilons junts com bells amants. timits, arrancats de socarrel esperan en un racó a la porta del quiosc... Potser esperan per comprar les revistes del cor (a veure que diran del seu romanç)

Anònim ha dit...

Una bandera amb 4 pilons! Jjajajaja que xuli!