14.2.07

AVANTATGES DE L'ESTAFETA


Les estafetes de correus del segle XXI pertanyen al model compacte, còmode, pràctic i rentable. Com veieu, ja ha arribat al carrer l'aferrissada lluita entre el correu tradicional i el modern correu electrònic. Les cartes tradicionals es llencen pel forat especialment instal.lat a la part superior del recipient, provant de no tocar amb els dits la càpsula groga. L'avantatge de l'estafeta tradicional és que qualsevol contacte de l'estafeta en qüestió amb els dits humans pot transmetre malària i febre groga. Com a mínim això deuen pensar els veïns de l'Avinguda Catalunya, testimonis diaris de l'inexorable pas del temps.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa fins por llençar una carta o un document en aquesta bústia!

eduard ha dit...

pel que observo els gossos tenen predilecció més per una banda que per l´altra !!

dani p. ha dit...

l'ajuntament si que es una bona estafeta

Currymaedchen ha dit...

Hombre, así tiene más solera..

Tondo Rotondo ha dit...

De fet pesno que això no deu ser gratuït: avui en dia són poques les cartes tradicionals (més enllà dels rebuts, impressos, etc) que s'envien.

A mi m'agrada de tant en tant enviar cartes escrtes a mà i sobre paper, i els de correus -llestos ells- segur que han pensat:

Si deixem rovellar les bústies les cartes agafaran aquest coloret del rovell, tot plegat quedarà amb un look més ecològic, més in, més guai.

Arta quan tiri una carta a la bústia la refregaré ben bé abans pq aqgafi el clor del ferro: Desperta Ferro... Cridaven els nostres ancestres!

Milagritos ha dit...

Endevé como tas puesto Tarragona...

Anònim ha dit...

correos???

Joan ha dit...

aquesta gent de correus també són responsables de la marranada de les seves estafetes... a què esperen?

M. Estivill ha dit...

Milagritos, vols dir que Tgn s'ha posat així o sempre ha estat deixada...
Currymaedchen Tgn té "solera" ooo... moltes "Soles" (Com la de l'Arús de años a)