24.2.07

EL MOVIMENT ESQUENA DRETA I LA BROSSA

El moviment "Esquena dreta" és un moviment reivindicatiu que ha aparegut a Tarragona en contra dels contenidors soterrats, doncs pensen (uff), que tota una vida de dipositar la brossa en un contenidor soterrat pot fer desviar la columna vertebral.
El moviment "Esquena dreta" ha començat a reivindicar el seu programa també en els contenidors clàsics, doncs opinen que la bossa cal llençar-la sense aixecar la tapa amb el peu, doncs han calculat que al 245è dia de llençar la brossa un 10% d'usuaris presenten rampes al peu degudes a accinar la palanca del contenidor.

5 comentaris:

M.E. ha dit...

També podria ser que fos una tècnica per ventilar el container.

Joan ha dit...

com a mínim t'estalvies posar els dits al contenidor...

leo ha dit...

...y la maestresa sale veloz de su portal, porta dos bolsas de basura en sus manos, corre, corre, corre hacia el contenedor; el concejal de Medio Ambiente le hace una pantalla, pero la hábil maestresa lo esquiva con una formidable cinta por la izquierda y...!!!!cesta¡¡¡¡
¡Sres. y sras. ha sido formidable, a pesar de los obstáculos, la humilde ciudadana ha conseguido encestar en el lugar adecuado a pesar de las muchas trampas y cartones que le ha puesto el equipo contrario!

G.O.S. ha dit...

Ja poats hi poden soldar un ferro i així circularà millor l'ambientador...

Anònim ha dit...

Que tal si hi posem avis, igual que els que vetllan l´entrada dels coles. Al estiu s´els hi paga un creueret i tots contents.