15.2.07

ELS GENIS DE L'OBRA PÚBLICA S'EXERCITEN PEL 2016

Aquest dimarts 13 van començar les pràctiques del curs d'aplicacions de l'asfalt, corresponent als alumnes de grau superior de l'Institut Inferior Quitranístic. Les primeres pràctiques van realitzar-se ben aprop dels despatxos de professors i tutors, al carrer Rera Sant Domènec i Salines.

El dimecres 14 van començar les pràctiques del curs de piconatge i forats varis, corresponent als alumnes de grau superior del Centre de Rases Saturades. Les primeres pràctiques van consistir en obrir una rasa a sobre de l'asfaltat que va dur-se a terme el dia anterior.
A les fotos s'observa un alumne de rases saturades treballant sense els Equips de Protecció Individual i sense la senyalització reglamentària, per la qual cosa va ser injustament obligat a picar una nova rasa al carrer Cardenal Cervantes.

Giorgio, un veí, va anar seguint els avenços de tot plegat i -no sense ironia- ens interroga amb aquestes savies paraules: "Com han pogut obtenir el preceptiu permís municipal, si les males llengües diuen que una vegada s'asfalta un carrer no es pot obrir fins que passen 5 anys...? Misteris de la Imperial Tarraco".

Fotografies i informació del nostre col.laborador Giorgio.

10 comentaris:

M.E. ha dit...

5 anys???? 5 minuts és el que tarden en reventar qualsevol acera o asfalt nou... perquè els que estan vells nooo nols reventaran pas... A la "Rambla" F. Macià ja han reventat algunes rajoles. (Recordeu que no fa gaire que ho van inaugurar...)
Llàstima que porto la càmara tot el dia damunt però m'ho estic replantejant...

M.E. ha dit...

No porto la càmara volia dir...
;)

eduard ha dit...

blau, petit ........ l´operari és un pitufo ????
salut

laia ha dit...

Molt bona !

el Gran Barrufet ha dit...

hahahahaha!!!
BONIIIIISSSSIIIIIMMMMMM!!!!!
si ho he entes be, un dia asfalten i l'altre hi foten una rasa? hahahaha!!! insuperable...i gairebe davant per davant de l'ajuntafems?
aquest paio es va deixar les claus de casa a sota l'asfalt i les estava buscant!!!!
us asseguro que no es cap dels meus barrufets. Els meus porten casc, ulleres, armilla reflectant, i hi coloquen la senyalitzacio corresponent al fet que s'estan fent obres, com ara un retol a l'entrada del carrer indicant-hi que no s'hi pot passar per no trobar-se amb la sorpreseta d'entrar carrer avall per St. Domenec i no poder tirar ni envant ni enrera.
Quin pais!!!!!!

Anònim ha dit...

Dónde estan las llaves... Patetisme ilustrat de l'obra pública!

J.Sanvisens ha dit...

Es lo màxim, asfaltem primer i obrim al dia següent. Es devien haver deixat una fiambrera sota l'asfalt. O la llicència d'obres, i per això es van veure obligats a picar.....

J.Sanvisens ha dit...

Ostia tios...és que m'estic partint la caixa. Només per aquest post ja val la pena tot el BLOG. VERGONYA els hauria de fer! Organització ZERO ! Més enganxades d'aquestes hauríem d'aconseguir els ciutadans.....

Lo Mon ha dit...

A la pregunta d'en Giorgio...Tarragona es diferent, el temps passa volant 5 anys no son pas una eternitat, sembla que fos ahir pero no es aixi....i despres et diran que no es un carrer asfaltat sino pintat de negre

laia ha dit...

Tens raó lo mon, ajjaja