6.2.07

HUMITAT MENJA ART

Ahir mateix, aquests turistes que veieu aquí a l'esquerra, feien una foto al genial mural del Carles Arola ubicat a la Plaça Sedassos.
Ells immortalitzaven el tot, però què passa amb el detall?
La importància està en el detall...
Què miren els turistes a la seva càmera?
No hauran trobat algun defecte, oi?


- NO PASSA RES!

- Tot està controlat!

- No patiu tarragonins!

- No patiu tarragonines!
- afirmen cofois els senyors de la foto de la dreta...

Quan els turistes tornin a casa, tractaran les seves emulsions fotogràfiques amb un revelador per tal de fer visibles les imatges latents del nostre mural, on descobriran que a Tarragona, la humitat es menja l'art.
Des d'aquest humil bloc demanem a les autoritats pertinents que NO solucionin el problema, ja que d'alguna manera reafirmem així el nostre patrimoni particular. Si la humitat es menja l'art, per què no ens ha de menjar a nosaltres mateixos? Algú ho va dir en aquest bloc i ara ho ratifico, som el veritable Patrimoni de la Humitat!Post dedicat a Carles Arola, a qui admirem i desitgem molta sort en el futur.

12 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Recomano tothom que visiti el mural de Carles Arola...us puc assegurar que sempre trobareu algú fent fotografies!

eduard ha dit...

vaja, llàstima !!!!!
salut

dani p. ha dit...

sempre ens quedaran els pilons del cos del bou...

pau ha dit...

que arreglin aquesta pintura, la veritat es que es una mica vergonyos

Tondo Rotondo ha dit...

Street art en estat pur! Canviant...

Des de la pintura d'aquest mural s'ha dignificat la plaça dels Sedassos doncs realment atrau molta gent a passar-hi -ni que sigui d'esma-. I no cal dir que és una de les 20 fotos obligades que qualsevol turista s'ha d'endur de casa nostra. A banda deixo el valor pedagògic i artístic, que també hi són.

A veure si l'Ajuntament ho arregla una mica!

monculturals ha dit...

la tecnica utilitzada per l'artista ; Carles Arola (Barcelona 1961)es l'anomenada "Trompe-l'oeil" que vol dir: enganyatall o enganyifa a traves d'aquesta tecnica
s'intenta enganyar la vista de l'observador per mitjà dels recursos del clarobscur i la perspectiva, i aixì donar l'efecte de realitat i fan que els objectes, els éssers o les situacions semblin veritables per a l’observador.
La veritat una de les maravelles de Tarragona... els que constanment practican un altres tipus de "Trompe-l'oeil" (enganyifa) son els nostres responsables municipals

Cèsar Llamborda ha dit...

Gran obra! Gran deixadesa!

Cal rehabilitar-la per no perdre-la, no?

M.E. ha dit...

Voleu dir que se n'ha d'encarregar l'Ajuntament... igual pillen als operaris de turno i au a pintar que no es nota... Recordeu l'exposició del port? Perquè € no crec que en soltin...

Tondo Rotondo ha dit...

Es veritat, no ho havia pensat això de m.e.... Igual són tant llestos que hi apliquen una monocapa color crema de forma uniforme, rollo faixa, i "pacavall" que fot baixada

PETE ha dit...

HUMITART, això es diu HUMITART

monculturals ha dit...

teniu rao, jo crec que son tant rucs, que segur que truquen a la porta que surt a la pintura per comentar el tema de les humitats i estan esperan que contesti algú..

pere ha dit...

i aixó k són patrimoni!!!