24.2.07

ASSAIG SOBRE LA LUCIDESA

En una societat avançada del segle XXI la majoria absoluta de propietaris d'automòbils decideix individualment exercir el seu dret d'aparcament d'una manera inesperada...
Aquesta demostració de democràcia degenerada és probablement el producte d'una conjura anarquista internacional o de grups extremistes desconeguts.
Es tractaria d'un ús preocupant del civisme, on els ciutadans repel.leixen l'atac blau i es tornen lúcids.

Gràcies a Mariona Estivill, gentil col.laboradora del nostre blog i que ens ha passat aquestes fotos del Carrer Soler, on els cotxes estacionen a l'altra banda!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué fort! peró en algún lloc hi ha que posar-se

Anònim ha dit...

jaaaaaaaaaa, ja està bé una mica d' anarquismo en aquet tema del aparcament...tot i tot zona blava!

Joana ha dit...

I no se'ls emporta la grua??
I els municipals què hi diuen?
Estic asturada. M'encanta Tarragona! Visca l'anarquisme!

Eneas ha dit...

L'anarquisme democràtic existeix?

Lo Mon ha dit...

ostres,ostres,ostres com enyoro tornar a viure a Tarragona, un petit estat lliure on el ciutada fa el que li dona la gana, i es viu en llibertat seguint l'exemple dels governants modelics i exemplars. Tarragona endavant!

argentino ha dit...

jajajaja justo tengo ese libro aqui al lado mio por jose saramago.

Anònim ha dit...

Chapuza gorda la del 2º cinturón:
-De los 3 proyectos, como CIU y PP mandamos juntitos en TGN, y en España manda aún PP, aprobamos el tecnicamente complicado, con 2 viaductos, porque el mas sencillo, afectaria los terrenos llanos destinados a ampliar la Vall de Joseluisico. Lo ajuntamos, a las Terres Especulades y lo vendemos como la solución (movilización de Boscos, prensa...). Sin que cante mucho, igual que lo del Nastic...
Y llega, ZP y todo va palante igual que irá palante Terres Epseculades.

Pere Tarter ha dit...

Exactament Argentino! Són un fan de Saramago i no m´he pogut aguantar. Salutacions a tots!

Tondo Rotondo ha dit...

Á propòsit del comentari de l'amic Lo món. Els grans timonells tarragonins ens donen exemple a diari, tots els seus amics i familiars gaudeixen d'un lloc de treball digne i a més tenen un raconet estalviat per tirar endavant. I de tant en tant es lleven i descobreixen -ai làs- que casulament aquell terreny que havén comprat fa uns mesos ha estat requalificat i ara és apte per esp.. però, per edificar.

Seguin doncs l'exemple dels nostres ínclits governants,

;-))

M.E. ha dit...

Feta la llei feta la trampa. Tots els carrers haurien de ser "Solers".

Eire ha dit...

Aquest carrer ha estat en obres molts i molts mesos (més dels que tocava), i com que no s'han preocupat a pintar-ho bé, han quedat les linies blaves antigues! Si almenys arreglèssin les coses i les fessin bé... però sembla que no tinguin res al cap aquests que s'encarreguen de les obres públiques... Pobres de naltros!