8.5.08

ZONA VERDA: APARCA GRATIS

El carrer López Pelàez amaga un dels tresors més preuats de la nostra Tarragona... Feina amb aparcament i vigilants a l'instant.
El senyor del pantaló de color verd se n'encarrega de què els qui treballen a cal tricorni puguin aparcar el seu cotxe de franc i sense la incomoditat d'haver d'anar fins al llunyà parquing Saavedra a deixar l'automòbil.
El senyor del pantaló de color verd és eficient i treballador i a ningú li falta la plaça... ni que sigui a sobre d'un pas de peatons. A ningú li falta plaça.. exceptuant els veïns, que han d'exercitar la inventiva per sortejar zones blaves, embussos i demés galindaines per poder deixar el seu cotxe.
Si demà vesteixo pantaló verd, podré aparcar?

6 comentaris:

eutyches ha dit...

Aixo solament te la culpa l´ayuntament,pero mes als ciutadans per no denunciar. O paguem tots o aqui ens posem els pantalons vers,ballem un zapateado i damunt no paguem ARRIBA ESPAÑA.

FRANKI ha dit...

Que se'n vagin a Irak

Metis ha dit...

si abans no pases pel bank a fer una transferencia no ho crec

Anònim ha dit...

a L'avinguda argentina hi ha un parking on els cotxes i els carros s'aparquen sota 20000 litres d'aigua.

POUM 2008 ha dit...

la que está liando la construcción del Corte Ingles, inundando bajos, causando mil molestias en ruidos y convivencia vecinal, ensuciando las calles, sin pensar que llega el buen tiempo y las casas tienen las ventanas abiertas entrando toda su porqueria y ruidos. Y aquí no pasa nada... por favor... este ayuntamiento empieza a estar bajo sospecha... ¿seguro que el poum no va a expropiar a nadie? ¿porque pasan para firmar unas hojas en las que se pregunta si la gente estaria de acuerdo con la reubicacion de su casa? ¿se trata de una encerrona? ¿vamos a tener que llamar a España Directo? ¿Caiga quien Caiga? ¿esta pasando?

Anònim ha dit...

Que paguin si volen ocupar els nostres carrers