16.6.08

EPICENTRES

El terratrèmol ha tingut diverses rèpliques a la ciutat, la qual cosa fa pensar que el ferro colat dels bancs no ha pogut resistir tanta intensitat sísmica, arribant a cotes màximes dins l'escala gilichter.
Les nostres sempre atentes autoritats contrataquen garantint l'aigua de boca i els productes de primera necessitat tot animant-nos a no asseuren's en cap banc, lluitant així per una bona salut coronària i conta el colesterol. "Camineu, camineu... i no seieu", ha comentat una persona propera al nostre benvolgut i intrèpid equip de govern.

10 comentaris:

si jo manés.... ha dit...

si, si, camineu perque si us arribeu a sentar encara us posareu a PENSAR i aixo ens preocupa diu algun dirigent.

Surface ha dit...

A vore qui és el valent que sap dir-me 3 diferències entre:

A.- Agustinet Mallol: L'home de les gorres.

B.- Manuel Fraga: L'elefant popular.

Blas ha dit...

c.- Martorell: Tacones Lejanos

ARRIBA ESPAÑA


.

manolitogafotas ha dit...

d) la momia de tutankamon

Blas ha dit...

F)Palometa la mujer de la oreja movil
ARRIBA ESPAÑA

Anònim ha dit...

Que pasa en este barrio donde esta la asociacòn de vecinos donde esta su "presidente" y su junta quienes son,donde estan el barrio se unde, o los muy zorrones estan apuntando nuestros comentarios,y como no tienen ideas las sacan de estos BLOGS .

Anònim ha dit...

Hi ha més rèpliques al pàrquing del cèsar august i les voreres xilòfon o trampes d'aigua quan plou de molts carrers de la ciutat. TARRAGONA M'AGRADES AIXÍ!!! UN DIA SENSE ENTRAR EN AQUEST BLOG EM DEPRIMIRIA SERIA MOLT AVORRIT.

Tondo Rotondo ha dit...

Jo també penso que aquest blog te un punt terapèutic i ens permet anar pel carrer amb altres ulls: mirant la merda de tu a tu.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

no serà l'escala Gary Glitter aquell del Rock and Roll, Rock and Roll, dubi dubi ua !!

Blas ha dit...

Este banco pertenece a la plz. de la Font,lo quitaron por ampliar una terraza para que los dueño del bar ganara mas dinero este Ayuntamiento hace lo que le da la gana
ARRIBA ESPAÑA