19.6.08

POEMa DE LA a SOTERRADa

He soterrat la A.
Soterrament visual?
Brossa visual?
Un espai brossa.
La teva ironia visual.
La nostra irònica Brossa soterrada.
(Homenatge a Joan Brossa i a la seva poesia visual, un exemple de la qual és la foto de l'esquerra)
(La foto de la dreta també és un poema)

9 comentaris:

Fresita ha dit...

Impressionant la poesia visual de Brossa,i necessària per entendre l´art contemporani.Brossa si ha estat un autèntic artista.Avui,qualsevol es considera artista fent alguna cutrada i en aquesta ciutat,on els ambients són tan tancats,quatre són els que "ellos se lo guisan y ellos se lo comen" i es van dorant la píldora mutuament.Un no es pot dir a sí mateix artista, t´han de considerar els altres.A l´art tot és tan relatiu....
Visca el flower power

david ha dit...

la foto de la dreta no és un poema, es un problema

Palabras del abuelo ha dit...

Cada uno lo ve desde su punto de vista tu David lo ves como un gran y real problema, y Fresita lo vé tambien como un gran y real problema de lo que ocurre en esta ciudad dentro del mundo "cultural".

Anònim ha dit...

Que dices, que este contenedor de brossa es para reciclar alguno de la calle del pilón,de los que pintaron los pilones

Waipu Carolina ha dit...

Excelente!

Anònim ha dit...

pere te veus en la foto

cowboy solitario ha dit...

Capelletes culturals, amb els correspoents contactes polítics per treure pasta pels seus projectes. Mireu sinó a Cultura, amb una persona que forma part d'una d'aquestes capelletes i que evidentment no se n'oblida dels seus. O la Coloma, que NPI, però paga pasta gansa a la gent de caldodecultivo per a que puguin ser fashion fashion.

Gara, gara d'anada i tornada.

I si no tens padrins, fes-te fotre.

la pasionaria ha dit...

Quina llastima,en aquest moment si no tens algun conegut,politiquillo de tres al cuarto,no et batejen.T´enteres que han col.locat a fulano i menguano i al.lucines.Igual tu vls molt més i no trobes futur en aquesta ciutat,Ja... diuen que ningú és profeta a la seva terra.
Amb el tema del Pla de la Part Alta,quanta gent han contractat?amb quins sous? és possible que hagin contractat una persona amb un sou de 65.000 euros i encara no ha começat a treballar?

Anònim ha dit...

Pere,ja no et veiem a la foto,pero et tenim.De tranqui,top secret.lo juro.