17.6.08

NO HO PUC EVITAR

Les pèrgoles del passeig de Sant Antoni són les protagonistes d'aquesta col·laboració que ens acaba de trametre Misser Sitges, a qui agraïm el seu treball.


No ho puc evitar, miri on miri no hi veig res que estigui rehabilitat, arreglat, acondicionat,net,curios,res de res.Realment el mobiliari urbà esta molt degradat, i segons quins fins i tot perillós per els vianants.¿Qué estan esperant els sr. de l'ajuntament? S'ha d' iniciar el pla PEPA, el pla de barris amb 12 milions d'euros, que el sr. Nadal va comunicar a Tarragona l'any passat, la locomotora de la part alta s'ha parat o, és que encara no ha engegat.Un vaixell insígnia que no segueix un bon rumb, i la ciutat li segueix l'estela.
Envieu les vostres col·laboracions (si voleu).

9 comentaris:

Anna ha dit...

Ep! He enviat un email al regidor de la zona on visc Sr. Castillo, doncs les cucaraches i les rates cada cop són més habituals (parlo del carrer Pin i Soler/Estanislau Figueres/Cabestany) i m'ha contestat.

Penso que han de fer una intervenció a fons desparasitant les clavegueres, infestades de rates.

No perdeu la confiança en els polítics doncs us repeteixo que a mi m'ha contestat dient que ho arreglarien i en farien un seguiment.

Si observo millores us aviso.

el cojo manteca ha dit...

tant de bo, tinguis rao i esperem que sol-lucionin aquestos problemas

Anònim ha dit...

també hi ha un problema de mosques a via roma, pregunteu a la gent del diari de tarragona se les deuen menjar quan surten a fumar... i no parlem de la nova zona verda PLENA DE MOSQUITS d'aquells que si agafen un nen el deixen com un "colador" PERO AQUESTES BESTIES, on penseu que van? DONCS VAN A LA MERDA, A LA BRUTICIA, A LES PUDORS ETC ETC QUE TENIM RECORDS EN AQUESTA CIUTAT TANT REFASTIGOSA QUE TENIM.

Anònim ha dit...

Hingini Anglès aviat es dirà, carrer de le Moscardes

anna ha dit...

Mal que mal prefereixo qe m'entri una mosca a casa que no un cucaratxa. És indignant la de rates i cucaratches existents.

Ingrés al 3er món... ¿ JA ?

Anònim ha dit...

Es veu que han retirat la pergola i en faran una de nova en fusta!!!

Per fi fan alguna cosa!!!

un dia de furia ha dit...

siii, avui publiquen a la premsa que despres del concurs de focs retiraran la existent en estar ruinos i en col.locaran una fusta tens rao esperem que durant els focs que tanta afluencia de gent te aquest lloc no li caigui a ningu algun troç de vigua al cap..

Cowboy solitario ha dit...

Els de l'ajuntament deuen llegir aquest blog, doncs critiqueu les papereres de la rambla i zas... les canvies un any després, critiqueu la pèrgola i zas... se la fan petar.


Heu provat a criticar el pont del diable? No sigui que el desmuntin!!

Que us lloguin a valtros per assessorar a la brigada, que són uns dripos de mucho cuidado.

Anònim ha dit...

Sí, jo crec que el llegeixin perquè jo vaig enviar una foto del local de l'AAVV del carrer Reial i des de fa uns dies estan fent obres!! Falta que arreglin ja el pont de la Ciutat de Repós i Vacances i serà la bomba!! A veure si entre tots millorem Tarragona, que falta li fa, pobra i com ella no pot queixar-se... doncs ho fem naltros amb el seu permís ;))