25.6.08

Mallooool! On eeeeets?

Aquest és el fastigós aspecte actual de la mini riera que desemboca a la platja de l’Arrabassada.
Els veïns que viuen a la vora es queixen de l’insuportable pudor que fa en determinats moments i de les mosques i mosquits que pul·lulen al seu voltant.
A això, cal afegir el perill que corren els nens que sovint juguen aquí atrets per les aigües residuals de nul·la fondària, que igual poden agafar qualsevol malaltia cutània, com tallar-se amb les restes de qualsevol ampolla de vidre que algun eixelebrat hagi esclafat per tal de fer una gracieta. Als usuaris no els deu fer cap gràcia aquest panorama. Els veïns estan que bufen pel poc cas que se’ls fa.
Això passava amb en Mallol?
Ho dic perquè alguns (no sé del cert si amb conya o no) diuen que el comencen a enyorar.

Fotos i text: Albert Saludes

11 comentaris:

Jaume ha dit...

Això ja fa anys que és un fàstic

Waipu Joan ha dit...

el pitjor de tot és que tenim la bandera blava.

Anònim ha dit...

Feu la foto al Francolí i segur que podeu apreciar la de milions de mosquits que es preparen per atacar. Avís important QUE NINGÚ VAGI AMB NENS AL PARC DEL FRANCOLÍ L'ESTAT DE PUTREFACCIÓ DEL RIU ÉS UN NIU INFECCIÓS QUE EL PODEN TRANSMETRE LES PICADES DEL MOSQUITS QUE ES MULTIPLIQUEN CADA DIA. No espereu que algú faci res, recordeu que vivim a Tarragona i blogs com aquest no deixen de tenir arguments.

Tondo Rotondo ha dit...

Ës cert que el mosquit zebra ja ha arribat a la zona del Francolí?

Fresita ha dit...

Tondo rotondo,t´he de corretgir:el mosquit que està proliferant(i posant-se le botes de picades)és el moquist tigre,que t´asseguro que et pica i t´infecta.Encara que hi ha alguns que estan infectats sense que els piqui el tigre.un tigre,dos tigres,tres tigres.....
Visca el flower power

Anònim ha dit...

ni tigre ni zebra ara el que pica als collons es el mosquit rosa i puny .........

Anònim ha dit...

Fora bromes, jo al Parc del Francoli no he vist mosquits. Ni un.
Ara si, de mosca negra n´esta ple.
A la picada, queda un puntet vermell. Aixo no ho fan els mosquits.
No nego que hi hagi mosquits, sempre n´hi ha al riu.

Anònim ha dit...

Aquest que no ha vist un mosquit al Francoli no te raó. Anar corrent, caminant o en bici, hi ha moments que si no tanques la boca te'ls empasses... es vergonyòs com estàn els carrers de la ciutat de mosques i de racons, on més val posars'hi mascareta... no cal que busqueu zones velles, la via Roma es un exemple, i les obres del Tall Anglès com poden permetre que embrutin d'aquesta manera els carrers i la gent que transita per les voreres... NO HI HA LLEI AQUI VALE TODO. La insoportable inutilitat de les forces que han de vetllar per l'armonia del civísme i que paguem amb els nostres impostos, HI HA ALGÚ QUE LES HAGI VIST TREBALLAR? Per exemple Avinguda Argentina a la porta de la pressó plena de mossos i ningú avisa per a que el carrer on hi ha un pas de peatons estigui net, qui frenaria un cotxe en cas de parar al pas? doncs així son les coses, les fan davant dels seus morros i nomès tenen el morro de cobrar a fi de més dels impostos de tots, ells també els paguen... però ningu te collons de fer res.

Anònim ha dit...

aquesta mini riera sembla el tram final del francoli, que quan no hi ha aigua es fastigos.

un dia de furia ha dit...

no, si, al final com diu el pere, el trobarem al faltar al agustinet, si mes no per les actuacions estellars que feia rotllo holiwood

Anònim ha dit...

Ah, si!, anonim... jo tambe n´he menjat d´aquells mosquitets petits que formen un nuvol i t´entren per ulls i boca.
Em referia als altres, no tan inofensius.