15.6.08

TARRACO DESTRUCTION

T'ENVIO UN ALTRA FOTO D'UN PROBLEMA GREU.
AQUESTA VEGADA ES TRACTA DE LES FAMOSES FONTS SITUADES AL PLA DE LA CATEDRAL. COM PODRÀS OBSERVAR HE MARCAT EN VERMELL ELS PEDAÇOS QUE ELS NOSTRES AMICS HAN DEIXAT COM A ARREGLAT.
LA PREGUNTA ÉS LA SEGÜENT:
AIXÒ FORMA PART DEL PATRIMONI DE LA HUMANITAT?
CADA VEGADA QUE VEIG AQUESTES COSES EN CAU LA CARA DE VERGONYA. QUINA IMATGE TÉ DE NOSALTRES EL TURISME? SEGUR QUE MOLT BONA, NO. AQUESTES FONTS TENEN MOLTS ANYS I S'HAURIEN DE CUIDAR AL MÀXIM COM MOLTES COSES MÉS.
Francesco Ferretti

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa pensar. Ens gastem molts eurillus en setmanes tematiques, divulgacions i altres temes...

Eutyches ha dit...

Critico con insistencia la «falta de interes en preservar el Patrimonio histórico y lamento el deterioro progresivo de las fuentes de la Catedral de nuestra ciudad de LA TARRACO IMPERIAL

Anònim ha dit...

sempre la part alta... res més?

anonimus ha dit...

Tarraco, tabularia, forum, culte imperial fontanus rumanus.

Anònim ha dit...

La part baixa també està igual, i aquesta font te anys però les coses que van inagurar l'any passat també pateixen aquesta pandemia de consistori.

Anònim ha dit...

per cert esteu afavorint al consistori, la brigada d'intervenció inmediata s'ha imprès el blog sencer i l'1 de juliol esperem que comencin a pringar. Ja veurem que fan aquests de la brigada, les baixes de depressió i fer-los treballar al juliol serà un handicap força bestia...

Sanvi TGN ha dit...

M'encanta la cara que riu del centre de la foto....se ne'n fot de tots.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

el problema que teniu és que hi ha masses restes romanes, a Roma també passa el mateix. Solució il.lumineu nomes el necesari i el resta ho amagueu

RAFAEEEELA CARRÁ ha dit...

IIIIO IBA PASEANTI PER LA CHIUTÁ CON MI PELUUUCA ROSSA DIRECCHIONE LE CATEDRAL, EEEE ALORA ME ENTRARE MOLTA SED. PER SORTO, SOTA LA ESCALINATTA DE LE CATEDRAL, IIIO OBSERVARI DUE FONTANA (POR CHERTO... NI PUNTO DE COMPARACHIONE CON LA FONTANA DI TREVI) EEE IIIO PERCHIBIRE MOLTO INPERFECCHIONE. ¡UNA TOCHANA CON MOLTO MAL GEEENIO! PERFAVORE. ¿QUE PAAASA A TARRACO? ¿ES QUE LA CASA DI LA PORTA GROSSA NO FARE ALGUNA CUOSA? ¿O LA CUOSA LA FAREN PARA ELIOS MISMOS E LA SEVA BUCHACA?. EN ITALIA TUTTO LA PEDRA ESTA PERFECTTA E MOLTO BEEELA. TARRACO, ¡NO! ES LE PATRIMONINI DE LA HUMANITÁ. ALOORA TARRACO ES LE PATRIMONINI DE LA SUCHIETÁ. EXPLOTA, EXPOTA MISTOOO...

Anònim ha dit...

Napoles està bruta però mai farien aquestes coses, amb això els guanyem!!!!!

si jo manes..... ha dit...

no passa res nois/es aixo es la part alta despres resulta que la senyora regidora diu al devat a tv tarragona que tarragona esta neta que fins i tot la plaça de la font te el seu color original sera perque cada dia te 2 camiontes netejat la plaça pero de aqui no passan que pujin mes adalt la part fosca del missisipi esta plena de merda , perque no recobra el seu color ariginal el meu carrer

la pasionaria ha dit...

El problema que hay es que en este Ayuntamiento es que mucho viaje para promocionar la ciudad (con dinero publico)pero a la hora de la verdad esta todo abandonado y cutre.Que es lo que vamos a mostrar a los turistas este verano?
Suciedad,basura apilada y cutrerio.
Que se lo haga mirar este Ayuntamiento y en vez de vender tanto humo que se pongan manos a la obra.

manolitogafotas ha dit...

perque no hi han de passar cada dia per el teu carrer cada dia els politics per anar a treballar; ahhh no que els aparcan gratis al parking de la plaça dela font i ames amb plaça reservada aprimera planta que per cert es dels mes cars del pais.

Anònim ha dit...

doncs resulta que els guiris passan mes per el meu carrer que per la plaça de la font

Mon ha dit...

Voleu dir que a les nits, amagats de tothom no hi ha una brigada de persones que cobren per envellir les coses i aixi donar un aspecte de mes antigor al casc antic?
Quina vergonya!

la esquina del politico ha dit...

Sra regidora del casco antiguo,el monton de denuncias que se estan haciendo ultimamente en diferentes medios en relación al patrimonio de la humanidad,se esta viendo que las quejas usted se lo esta pasando por el forro,pero a la larga la que se perjudicara sera Usted y su equipo de gobierno.
Menos viajes y mas pasearse por el barrio,se le caera la cara de verguenza.

plaça de la font ha dit...

si li restessin 1 € de cada queixa justificada que cada regidor te a la seva zona sense resoldre potser aniriem millor no creieu?

Cèsar Llamborda ha dit...

No cal dir que estem oberts a les vostres col.laboracions per tal d'anar compartint els espais més insòlits de la ciutat, del terme municipal si cal!

No us talleu i envieu fotos, també de la part baixa!

plaça de la font ha dit...

em sembla que no tindreu prou memoria al disc per a tantes imatges pero, envieu, sempre amb respecte, em sembla que la gent encara es talla bastant,

Anònim ha dit...

Donde está la Ley de Barri, cuando llegará,

Anònim ha dit...

els calers els tenen a la caixa creant interessos €€€€€€€€€ mentres el que realment ho necesita espera que esperaras...

Gatet ha dit...

A qué politico del partido......
se le parece la cara sonriente de la fuente, os echo un pequeño siempre sale de su boquita ( estimada)

Blas ha dit...

Estas tres redondas rojas en la fotografia, que és que hemos de buscar en su interior el TRIPARTITO,pues si no me comprais una lupa no los veo.
ARRIBA ESPAÑA

sisi ha dit...

Ya he encontrado uno me parece que es Carrot

La esquina del politico ha dit...

Envez de ponerse manos a la obra y arreglar la fuentes la responsable del patrimonio de la humanidad este proximo Sabado dia 21 de junio del 08, unos amiguetes aprendices que hace años que van detras de montar algo, no sé si es cine casolano, o alguna historia, seguro que es para pedir algo, o subvención, para uno i para los otros puestos de trabajo y justamente lo hacen en esta hermosa fuente que está totalmente desgreñada.DODNE ESTA LA LEY DE BARRI.

Tondo Rotondo ha dit...

La llei de barris? Jjajajajajajaj

Pasta a les butxaques de segons qui... Màrqueting, disseny i càmeres per vigilar els soferts veïns, no sigui que no trobin el contenidor de la brossa i la llebcin fora d'hores.

Sort del feeling, tu.

Tondo Rotondo ha dit...

La llei de barris? Jjajajajajajaj

Pasta a les butxaques de segons qui... Màrqueting, disseny i càmeres per vigilar els soferts veïns, no sigui que no trobin el contenidor de la brossa i la llebcin fora d'hores.

Sort del feeling, tu.

Isabel ha dit...

Yo tengo mi liberad de expresión, estamos en una Democracia, y quiero hablar ,QUE CULLONS=COJONES,estoy.....de tanto mamoneo,y tantos gil......que hay en esta ciudad.Ciudad de copiones de todo tipo,Mi maldición és que todos los rastreros,copiones y gente sin personalidad propia se conviertan en PILONES.O que se traguen un paraguas cerrado y lo caguen abierto.

Anònim ha dit...

LLEI DE BARRI JA, LLEI DE BARRI JA.....................LLEI DE BARRI JA

Anònim ha dit...

LLEI DE BARRI AL CARRER DE LA DESTRAL

la pasionaria ha dit...

Ni ley de barrio ni nada nos toman el pelo y nos venden chufas,se piensan que el pueblo es imbecil y nos entretienen con chorradas,el futbol,los cromos...pero la cuestión es que hace dos años que se aprobó y no hemos visto ningun resultado.

la chula ha dit...

ja ho deia aquell la pasta de la llei de barris esta al banc fent interessos cuant mes temps estigui al banc mes interessos, si teiem els calers s´acaban els interessos TODO POR LA PASTA TODO POR LA PATRIA con cantaba aquell..