5.6.08

IL.LUMINA QUE FA FOSC

Premi Farola a la millor font lluminosa de la ciutat.12 comentaris:

Anònim ha dit...

Les llums del Francolí a la part dels murs están petades una si i una no per facilitar la feina al grafiteros.

Anònim ha dit...

Les llums del nou parc del Francolí estàn inaugurades i no funcionen, es una manera d'agafar vots inagurar a ritme de chiqui chiqui "uno, el robocooo" inagurem que algo arrepleguem "dos, el crussaito" tornem a inagurar les millores de l'anterior fase. ME CAGO EN TOT EL CONSISTORI I CONVIDO A QUE LA GENT SIGUI INTEL.LIGENT AL VOTAR ENTENGUI COM ES COMPORTEN I COM FAN LES COSES.

Marc ha dit...

OT d'operación triunfo no?

Waipu Carolina ha dit...

No es por ser criticona, pero es realmente fea y sin gusto esta farola.
Es una farola?
mmmmm

Alberto ha dit...

es una farola moderna pero ya se sabe que el gusto de los diseñadores no es como el estandard de los ciudadanos de a pie

Anònim ha dit...

En Tarragona te duchan gratis con barro y producto químico, lo hacen con las personas, bebés y edificios, y es de gratix.... Vayan ustedes a pasear rodeando la construcción del Corte Ingles y podran comprobarlo. Podian poner una patrulla de la guardia urbana (no cal que bajen del coche) porque cada dia tienen una nueva liada. Y si algun periodista quiere hacer guardia tendrá noticias seguras.

Assumpte ha dit...

mentres funcionin si son lletges dona el mateix. al mensy que iluminin

Assumpte ha dit...

mentres funcionin si son lletges dona el mateix. al mensy que iluminin

Anònim ha dit...

la guardia urbana que vayan en bicicleta y menos coches. Y menos gastos para los ciudadanos Y LOS QUE ESTAN DE BAJA QUE SE DEN DE ALTA QUE LA MAYORIA ESTAN DE BAJA,VENGA A CURRAR

Anònim ha dit...

Fa anys que espero que un determinat indret de la ciutat (de nou disseny i construcció) esdevingui digne de visitar, passejar i gaudir plenament i amb orgull. Però tret de la Pl. de la Font, la Mitja Lluna, el Balcó del Mediterrani i del Passeig de Sant Antoni, pocs indrets queden dignes de fotografiar i de presumir-ne. Al menys, amb l'arquitecte Monravà, la ciutat agafava estil propi. Ara, ni això. Crisi generalitzada d'arquitectes, tant locals com de la vora. (Sempre queda més bé referir-se a aquella o aquella altra plaça que vam veure a París, Munich o Milan) Però, és que ni tant sols sabem copiar als qui han demostrat que en saben???

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

YO CREO QUE ESTO ES UNA VIGA DE UN EDIFICIO QUE QUERIAN CONSTRUIR... PERO COMO ESTAMOS ES CRISIS LO HAN DEJADO A MEDIAS.

Anònim ha dit...

hi ha un post calendari abans que aquest, doncs abans de deixar els arbres així, es feien desaparèixer i plantaven aquestes merdas.