31.12.07

BON ANY 2016!


Els membres d'aquest humil bloc ciutadà us desitgem un feliç any 2016, ple de bon humor, cultura i bons aliments.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui no tingui fulles meves per el sahumeri que no es preocupi, ja us el faig jo on-line:

FFFFFFFFFFFFFfffffeliç 2008!!!

zel ha dit...

Bon any també a vosaltres, amics, ja espero tornar a la bona rutina, a riure i enfadar-me amb vosaltres, a comunicar i intercanviar bons moments. Un petonàs!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

llàstima de la banda paramilitar de l'home dels nassos. Bon any

mossèn ha dit...

Bon any !!! ... salut

Anònim ha dit...

avui toca

La ressaca, canya, o crua és un quadre de malestar general que pateix al despertar qui ha begut alcohol a l'excés, en el qual es manifesta: Ulls vermells Flatulencias extremadament Hediondas Mal de cap, el qual es produïx per: deshidratació de les meninges, dilatació dels gots sanguinis, disminució de la glucosa Sed intensa, que s'origina com una resposta del cos a la deshidratació causada per l'alcohol Dolor abdominal i muscular, el que es traduïx en sensació de debilitat. En alguns casos diarrea, originada per la ingesta excessiva d'alcohol que ocasiona que es perdin les vellosidades de l'intestí prim que impedeix que s'absorbeixin tots els líquids processats. En casos extrems es poden produir convulsions i fins i tot arribar al coma.
salut

rcm

Anònim ha dit...

...Bon Any 2016 -i,àdhuc, 2008- a totes les persones de bona voluntat...especialment a tots aquells catalans sense deus, pàtries i banderes -que som els més assenyats- i que no demanem res més -ni gens menys- que Llibertat, Justícia, Pau i Treball...(i poder anar en Tren a Barna sense entrebancs ni esmerçar-hi tot un matí)...Visca Catalunya¡¡¡...morin els mals governs de Putols i Mierdillas¡¡¡

MeTis ha dit...

bon any, que el 2016 sigui tal cual el imagineu.

Anònim ha dit...

L'Home dels Nassos ha repartit entre els nens tarragonins fins a 100 quilos de caramels durant l'últim dia de l'any 2007. Un gran nombre de persones ja estaven esperant l'Home dels Nassos al Pla de la Seu, davant de la Catedral, el punt on ha iniciat el recorregut pels carrers de Tarragona. La cercavila de l'últim dia de l'any s'ha passejat per la Part Alta de la ciutat fins arribar a la plaça de la Font, on s'ha aturat per tal que l'Home dels Nassos, acompanyat de l'alcalde, pogués saludar tots els xiquets de Tarragona que volien conèixer aquest curiós personatge que només apareix el dia 31 de cada mes de desembre.