17.12.07

MÚSICS SENSE COTXE

En total hi haurà una quarantena d'actuacions que serviran per modernitzar i eliminar les barreres arquitectòniques del casc antic de Tarragona.
Diari de Tarragona

Però sobretot no toqueu el carrer Cavallers!
Probablement un dels carrers més bonics de la ciutat constantment col.lapsat per les barreres automobilístiques.

Carolina Senán ens envia aquesta foto i suggereix que la primera actuació sigui restringir els cotxes que diàriament col.lapsen el carrer Cavallers.

D'acord, però com portarem els futurs músics al Conservatori?

16 comentaris:

mossèn ha dit...

a ventades ??? ... salut

Anònim ha dit...

¿Porque no van en bici, como en todas las ciudades europeas? y allí no se quejan del clima, o si llueve. Por cierto el Conservatorio más manipulado de todo el País, otro lugar elitista para hijos de según quien...

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento de Tarragona invertirá 21 millones de euros hasta 2011 para aspirar a ser Capital Europea de la Cultura 2016

Josep Maria Yago Suau ha dit...

caminant, amb bici, en globus, en braços... em sembla que el Conservatori és la principal excusa per no fer-lo peatonal i, atesa la distància amb el Portal del Roser, em sembla una excusa ridícula.

Anònim ha dit...

si fan petonal aquest carrer, el conservatori no tindrà tants alumnes, la gent no sap anar enlloc a peu. Tota la part alta hauria de ser peatonal i millorar la seva estètica aprofitant el seu encant i l'empemta de comerços, dinamitzant cultura, comerç, i turisme, els turistes tindrien que cremar les càmeres fent fotos però la veritat és que nomès fan les fotos tipiques i topiques perque no hi ha cap altre atractiu i el que tenim no lluieix suficient.

Jobove - Reus ha dit...

que vagin a peu colla de dropos i drogats !!!

Cavallers PEATONAL JA !!!

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord. Sóc usuari habitual d'aquest carrer i és horrorós haver d'estar caminant i mirant enrere tota l'estona perquè no t'atropelli algun 'neng' amb el cotxe tunejat a tota hòstia. I la majoria de turistes hi passen i més d'un cop els he sentit queixar-se'n. Ara que la Martorell ja no hi ha d'anar, per aquell carrer (ni aparcar malament el cotxe a Pallol), caldria fer-lo de vianants. Rossell, que hi ets? (això del Conservatori deu ser una provocació, no?)

Waipu Carolina ha dit...

Gracias por publicar mi foto, ya que me preocupa siempre el problema que supone para los peatones pasar por esta calle y los colapsos que ocurren en ciertas horas.
Un abrazo

Anònim ha dit...

Estic d' acord que sigui peatonal! la major part dels casc antics de les ciutats són peatonals!!

Anònim ha dit...

Deixeu els crius al portal del Roser que entre el portal i el conservatori només hi ha 150 metres, que no arribaran estragats home! Ja n'estic fins els collons de passar a peu i tot de cotxes parats, acaparant el carrer amb les portes obertes i comiats com si enviessin els fills a l'exili al 1937.

Andreia ha dit...
L'autor ha suprimit aquest comentari.
Anònim ha dit...

Doncs teniu raó, fóra el cotxes perquè això de passar amb els nens i no poder ni agafar-lo no hi ha dret

Anònim ha dit...

Musica de y para burgueses como toda la vida. Que les den! A ver si hacen peatonal todo el casco antiguo y lo iluminan en condiciones para hacerlo más transitable, la verdad es que no hay sitios así en ninguna ciudad donde el casco antinguo sea tan emblematico, ¿que hay que hacer para que nos cuiden la ciudad?

Anònim ha dit...

És desesperant: els pares no s'adonen (de la mà dels de l'Ensenyança i el Sant Pau, i a saber quants més) de la imatge que dónen als 'crios'? "Neng, paro aquí i que es foti tothom, que tu ets lu més important del món"...

A veure què hem d'esperar d'aquests nanos d'aquí 10 anys, quan es treguin el carné de condusí!!! POR!!!!

Anònim ha dit...

I tant que poden anar a peu des del portal de Roser, no crec que tots els alumnes dels conservatori estudiïn el VIOLONCEL !!!

Anònim ha dit...

Una pena, patètic i lamentable.

Sobretot, coincideixo amb el comentari de la coincidència amb el que passa a moltes escoles: el missatge que veuen els crios és patètic i així ens va (i anirà).

Ah: i ja poden anar canviant rajoletes del c. Cavallers ja: cada mes n'hi ha novament trencades.

Pa mear y no exar gota!
Xavi M.