29.12.07

Les escultures del Serrallo, fan aigües.

Dic jo que serà descoordinació entre l’artista i l’executor del muntatge final de l’obra, doncs hom suposa que les diverses figures que es troben amb l’aigua fins els turmells (o fins i tot fins a mitja cama) haurien d’estar, suposadament, just pel damunt de la mitjana del nivell. És a dir, el nen que s’asseu al petit embarcador, hauria de fer-ho per a posar els peus en remull, no pas el cul. O no?
***
Mirant l’execució de l’obra i veient els diversos personatges amb l’aigua per sobre dels turmells, hom torna a recordar l’època en que el nostre estimat barri del Serrallo era víctima constant de les inundacions.
(Serà obra dels polítics de torn per a recordar temps pitjors?)
Fotos i text: Albert Saludes

5 comentaris:

Joana ha dit...

Bona entrada al 2008!
Petons!

Anònim ha dit...

Avui estic emprenyat
Aquest mati he decidit anar a veure les obres de la autovia de la carretera nacional 340
Que cabrons que son , s’han cargat tot, muntanyes, garrofers, cents i cents de pinars, matolls, marges de pedra seca, tot i tot es un desastre.
On trobaren la FARIGOLA, el Té de Roca , el romaní,
els CARGOLS, els Cargolins , la petita colònia d¡Esquirols que vivien als pinar
on trobarem els pardals, els Conills, les caderneres, les Sargantanes

on respirarem aire frec i pur , on passejarem on farem esport
digueu-me on es menjaren la MONA, I on anirem a buscar el dia de la farigola..............
que cabrons
desprès de tot aquest desastre amb la ma al cap i cagant-me en tot i tots i mes, dic vaig a fer una birra al serrallo amb tranquil·litat, collons he pasta per la platja del miracle i quant torno a beure aquella merda de monument patrimoni de la humanitat a la mala llet , una birra no dos, que emprenyat que estic.
Crec que la societat civil te a dir alguna cosa .
O mes no, com diu en gallec amb un parell
CADA CORAZÓN É UNHA CÉLULA REVOLUCIONARIA
Xa consumimos demasiado tempo instalándonos no mundo, prende a chispa que che fai falta e...
3, 2.1, adelane
RCM

sdas ha dit...

Realment és denigrant el que ha succeït amb el nivell de l'aigua d'aquesta font. Condemno rotundament el fet que l'aigua estigui uns centímetres per sobre del nivell normal ja que destrossa l'obra artística. Ara fora conyes, el passeig aquest ha quedat molt bé la veritat, dona gust baixar al Serrallo i contemplar el Heiser mentres passejes vora la mar per aquest passeig ample veient les figuretes metàliques rebassades d'aigua que hi ha a les diverses fonts.

Anònim ha dit...

De que us queixeu el serrallo es zona inundable, doncs que millor representació de la seva realitat, fins i tot veig al caguetes sentadet... como no....

Anònim ha dit...

Falta manteniment a tot arreu ...
Ballesterossssssssss
amb el 35% de aument se souuuuuu